Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Luffy

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 244 85.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 41 14.4%

• Kullanılan toplam oy
    285
Bu karakterin hiç etkileyici bir yanı yok.Başardığı her şey azor ahai olmasına rağmen bile zorlama.Ayrıyetten o kadar umursamaz ve bencil bir havası var ki gerçek karakter olsa insan oturup 2 sohbet edemezmiş gibi hissediyor.O yüzdende bağ kuramıyor.En azından bana verdiği vibe bu.
Eskiden bu kadar gevşek bir karakteri yoktu zaman geçtikçe iyice cıvıdı.

Yooo Sızlanmıyoruz.... ve yooo yalandan hikaye de anlatmıyoruz. Şurada Şaka ile karışık eğleniyoruz sadece. Sanki ilk kez bir grubun fanları gelip bir karakter ile uğraşıyor. Zoro içinde bunlar kaç kere yapıldı. Her fırsatta da yapılmaya devam ediyor hala.

Her şeyi geçtim... bu Nika olayı ilk patlak verdiğinde... sanki sadece Zoro'cular soğumuş da laf etmiş gibi konuşuluyor da... o günü ben çok net hatırlıyorum... Luffy'ciler de çok güzel laf ediyordu. Şimdi ne oldu anlamadım...? Ayrıca ciddi ciddi Enma ve Nika olayını konuşacaksak... Enma'nın olayı... Nika'nın yanında hiç kalır. Adam ölüp dirildi la... sonra gitti rakibiyle ip falan atlamak gibi saçma sapan bir dövüş çizildi. Enma olayında bir kesim sadece Zoro'ya laf sokarken... Nika olayında bütün kesim seriyi yerin dibine gömdü. Şu bile arada ki farkı açıklar. Nika olayı... Luffy ile ilgili övünülen bir çok şeyi de yok etti zaten. Yani kısacası burada şu an her kakrakter üstünde dönen bir makara döndü... her zaman olduğu gibi. İlk kez böyle bir muhabbet dönüyormuş gibi ciddi ciddi millete laf etmek boş iş bence.
Birincisi evet insanlar kurguları saçma buldu ve söylendi.İlk defa olmuş gibi gelip ortalığa laf atan kim luffy fanları mı yoksa zoro fanları mı? Gelelim ikinci konuya enma konusunda ben sızlanan eden zoro fanı görmedim sadece genellikle diğer fan gruplarından söylenenler oldu ama zorocular hiçbişey olmamış gibi davrandılar yine başkalarına sallamaya devam ettiler zoro övdüler.Sizin anlamak istemediğiniz şey zoroyla olan birşeyi yokmuş gibi yapıp başkalarına sallamak.Bunu yapıp sonra bak şu şu oldu ama bu aynısı değil.Aynısı değil zaten çünkü o luffye özel bu zoroya özel.Yani sen zoroya özel yapılan saçmalığı görmezden gel sonra luffye özel yapılan saçmalığı burda söyle.Bilmem anlatabildim mi?

Eskiden bu kadar gevşek bir karakteri yoktu zaman geçtikçe iyice cıvıdı.
Katılıyorum.Bende aslında seriye ilk başladığım zamanlarda aşırı olmasa da Luffy'e bi sempatim vardı.Ama özellikle nw ye giriş sonrası olgunlaşması beklenirken daha da cıvıklaşması olsun,umursamazlığının artması olsun,ehh artık dedirten zorlama zaferleri olsun karakterden iyice soğuttu.

Katılıyorum.Bende aslında seriye ilk başladığım zamanlarda aşırı olmasa da Luffy'e bi sempatim vardı.Ama özellikle nw ye giriş sonrası olgunlaşması beklenirken daha da cıvıklaşması olsun,umursamazlığının artması olsun,ehh artık dedirten zorlama zaferleri olsun karakterden iyice soğuttu.
Bu seni Zoro'dan soğutmadı di mi? :D Hatta 2 Yonko atağı durdurduğu sırada sevinmemişsindir zorlama da gelmemiştir.

Luffy geleceği görmeye başladığı sıra ulan biraz zorladı gelecek görmeyi öğrendi diye eleştirmeye başlayan Zoro fanları Zoro kral hakiyi daha açmadan kullanamya başladığında sevinç çığlıkları atıyordu burada.:D

O yüzden samimi gelmiyonuz beyler.

Bu seni Zoro'dan soğutmadı di mi? :D Hatta 2 Yonko atağı durdurduğu sırada sevinmemişsindir zorlama da gelmemiştir.

Luffy geleceği görmeye başladığı sıra ulan biraz zorladı gelecek görmeyi öğrendi diye eleştirmeye başlayan Zoro fanları Zoro kral hakiyi daha açmadan kullanamya başladığında sevinç çığlıkları atıyordu burada.:D

O yüzden samimi gelmiyonuz beyler.
2 yonko atağını durdurduğunu gördümde detaylı bakmadım.Mangayı Wano'nun başında bırakmıştım.Dur hele oralara geleyim tepkimi vereyim sonra yargılarsın.:/

Ben ne zaman "Biraz zorladı geleceği görmeyi öğrendi" diye bir şey dedim ? Benim demediğim bir şey üzerinden benle birlikte tüm Zoro fanlarına samimi değilsiniz diyorsun.Ne alaka ? Muhattabın bensem benim dediğim şeyleri yüzüme vur.Komple bi kitleyi hedef alma.

Zorlama kısmına gelince Dressrosa'da kucak,Wano'da 3-4 kere yenilip bi türlü öldürülmemesi gibi şeyleri kastediyorum.Zoro'ya da bu tarz şeyler olsun onuda eleştiririm sen sıkma canını.

2 yonko atağını durdurduğunu gördümde detaylı bakmadım.Mangayı Wano'nun başında bırakmıştım.Dur hele oralara geleyim tepkimi vereyim sonra yargılarsın.:/

Ben ne zaman "Biraz zorladı geleceği görmeyi öğrendi" diye bir şey dedim ? Benim demediğim bir şey üzerinden benle birlikte tüm Zoro fanlarına samimi değilsiniz diyorsun.Ne alaka ? Muhattabın bensem benim dediğim şeyleri yüzüme vur.Komple bi kitleyi hedef alma.

Zorlama kısmına gelince Dressrosa'da kucak,Wano'da 3-4 kere yenilip bi türlü öldürülmemesi gibi şeyleri kastediyorum.Zoro'ya da bu tarz şeyler olsun onuda eleştiririm sen sıkma canını.
Aslında senin üzerinden birçok Zoro fanını hedef aldım. Genelinde bu zorlama zafer ifadesi var. Ben de Zoro'nun zaferlerine çekmeye çalıştım konuyu. O gözle bakacaksak tayfada herkes zorlama zafer alıyor zaten.

O zaman manga bölümlerini okuman lazım daha oralara gelmemişsin. Merak ediyorum yorumunu.

Aslında senin üzerinden birçok Zoro fanını hedef aldım. Genelinde bu zorlama zafer ifadesi var. Ben de Zoro'nun zaferlerine çekmeye çalıştım konuyu. O gözle bakacaksak tayfada herkes zorlama zafer alıyor zaten.

O zaman manga bölümlerini okuman lazım daha oralara gelmemişsin. Merak ediyorum yorumunu.
Tayfada Luffy'deki kadar zorlama zafer hatırlamıyorum ben ya.

Neyse oralara geleyim yaparım yorumumu.

Belki de Luffy fanları çok konuşmamaya çalışıyordur:D. Meyve muhabbetinin konuşulmasından tırsıyorlardır belki:oleyo2:.
O zamanlar Enmay'la o kadar çok dalga geçtik ki artı bir koz vermek istemdik gayet doğal. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık