Kendine olan güvenin tazelendiğinde bakıverBazen bu forumda tüm adayla vs atıyormuş gibi hissediyorum kendime olan güvenim tazeleniyor.
Kendine olan güvenin tazelendiğinde bakıverBazen bu forumda tüm adayla vs atıyormuş gibi hissediyorum kendime olan güvenim tazeleniyor.
Önce çayı masaya bırak sonra fikir belirt sen.Sende iyice şu seviyeye düştün son zamanlarda.
Tüm tuşlara basıp bölüm mü geçiyorsun kumparem?Hikaye anlatıyorsun işine gelmeyince diyordum.
Ya da "Yav he he" diyorum sen iyi bilirsin.
Normandiya çıkarmasını sil baştan yapsanın @Millennium Wizard yardıma ihtiyaç duymaz.Redi abi yardım etmedi diye de ağlıyorsan doğru yoldasın. Malum @RedTeroR de fuji ile benzer özelliklere sahip.
Güzel diyorsunHikaye anlatıyorsun işine gelmeyince diyordum.
Ya da "Yav he he" diyorum sen iyi bilirsin.
O da hikâye de sen asıl Dof'un adam yerine konmaması gerçeğini atlatamamışsın anlaşılan...Önce çayı masaya bırak sonra fikir belirt sen.
Demek diyormuş Arada yardım et lan zalım retöcüNormandiya çıkarmasını sil baştan yapsanın @Millennium Wizard yardıma ihtiyaç duymaz.
Güzel diyorsun
Bunlara tek panel veya isim atsam yeter. Tüm tuşlara basmaya ne gerek var? Dofçulara "Kaido" de geç sonu şu oluyor sonra...Tüm tuşlara basıp bölüm mü geçiyorsun kumparem?
Biz telepatiyle anlaşıyoruz, kimsenin diğerine bir şey demesine gerek yok.Demek diyormuş Arada yardım et lan zalım retöcü
Luffy sözsüz de adalar arası talimat verir ama sizin özel sohbet lobiciliğinize şahit olduk çok sefer. Çok açık verdiniz Redi, başka yöntemler bulmalısın.Biz telepatiyle anlaşıyoruz, kimsenin diğerine bir şey demesine gerek yok.
@Alpamis ve Luffy olayı gibi düşün.