Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Şu Anda Dünyanın En Güçlü Adamı Kimdir?

En güçlü adam ünvanı kimde?


  • Kullanılan toplam oy
    257
Bir de şu algı var, Zoro imparator olamaz. Arkadaşım bi önceki KK'nın sağ kolu, bi ayağı çukurdaki o yaşlı haliyle Teach gibi bir adama namıyla geri adım attırabiliyor. Luffy her anlamda Roger'ı geçecek, yani adam Joy Boy varmı ötesi, sınırları olamyan nika bu başka da bir şey demiyorum. Haliyle böyle bir karkaterin sağ kolunun imparator olması absürt olmaz. Garip anlamsız denklemlerden bi çıkın.
Herkesin değil ama bir kesimin hep bu tarz karın ağrıları olacaktır. Bu tayfa zamanında Zoro nova yenemez çünkü kaptan değil diyen tayfa. Her zaman dediğimiz gibi kaptana, novaya, ona buna bakmıyoruz. Her ne kadar dandik olsa da güç seviyeleri ve karakterin vaat ettiklerine bakıyoruz. O konuda da Zoro kimseye pabuç bırakmaz.
 
Mihawk çünkü Shanks’ten güçlü kılıç ustası bekliyor Shanks de insanların zirvesi.Ama bu zirve bile Mihawk’ı tatmin etmiyor daha güçlüsü yok mu la diyor o da işte Zoro olacak.Daha iyisi gelene kadar en iyisi Mihawk reklam sloganı gibi adam :) Bunu da vampir olduğundan diyebiliyor aslında yani teknik olarak insan değil ankette de olmayabilir ama en güçlü.
 
Kaido’nun öldüğüne dair bir kesinlik var mı? Şu anket dahil OP evreninde bütün karakterlerin içinde Kaido bana göre en güçlüdür. Luffy, Kaido’yu yenmesi tamamen saçmalık ötesi bir durumdur.
Luffy zaten Kaido'dan güçsüz orası ayrı da adam zaten baygınken magmada yandı hani bu adamin hikayedeki rolü vs. De bitti öyle şaklabanlik olsun diye yeniden seriye donen karakter gibi bir vizyonu da yok ölmemiş olması tuhaf olurdu
 
Shanks lobisi de Shanks'ın kendisi gibi muazzam. Hiç sesleri çıkmıyor, tartışmaya girmiyorlar ama her anketi kazanıp geçiyorlar. Öyle boş laf yok bam bam bam full icraat.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık