Hepsini kazandıktan sonra ne fark eder, serinin en winner karakteri lobisi de öyleSavaş hep bittikten sonra ortaya çıkan bir karakteri hatırlattı bana.
Hepsini kazandıktan sonra ne fark eder, serinin en winner karakteri lobisi de öyleSavaş hep bittikten sonra ortaya çıkan bir karakteri hatırlattı bana.
King anketi hariç kazandığı anket yok ya Kata'nın size öyle geliyor o. Bir de eski zamanlarda açılmış Zoro anketi falan vardır varsa fkasjfhafskjaAnket kazanmakla iş olsa en sağlam karakter kata olurdu
@RedTeroR alter egosu bu çar...Mihawk çünkü Shanks’ten güçlü kılıç ustası bekliyor Shanks de insanların zirvesi.Ama bu zirve bile Mihawk’ı tatmin etmiyor daha güçlüsü yok mu la diyor o da işte Zoro olacak.Daha iyisi gelene kadar en iyisi Mihawk reklam sloganı gibi adam Bunu da vampir olduğundan diyebiliyor aslında yani teknik olarak insan değil ankette de olmayabilir ama en güçlü.
Geçen gün açıkladı zaten çift hesapmış@RedTeroR alter egosu bu çar...
@RedTeroR alter egosu bu çar...
Reisin karşısında dökülmüş sonra da konuyu değiştirmişsiniz diye yorumladım
Fikir adamıdır.Im için de bir bahane bul.
Tamam. Şimdi samimi görüşlerini yaz.Fikir adamıdır.
Herkes dediğin Oda oluyor.Herkes Mihawk'la aşık atacak kılıç yeteneği diyor da kimse Shanks'la aşık atacak haki demiyor. Ulan bu kadar yanlı baktığınızı belli etmeyin bari