Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm gene gizemlerle dolu Im'in gölgesini bile göstermemek için çöp adam çizmiş bu bölümde Sabo'nun kurtulmaması lazım o kadar büyük bir yerden kaçamaz denizin dibini boylaması lazım ama Oda gene uyduruk bir sebep bulur ve bizimkiler adasını buldu kış adası gene ada muhabbeti olacak yandık 1 senede çıkamazlar artık burdan.
Sabo logia meyvesi kullanıcısı. Lazer (?) saldırısı muhtemelen ona etki etmeyecek. Ayrıca ateş meyvesi ile uçabilir (tabi ne kadar süre yapabilir soru işareti) denizin dibini boylamasına gerek yok.
 
Bizim tayfa harbiden çöp ya.Luffy'si ayrı Nami'si ayrı Chopper denen sünepesi ayrı Sanji lülesi ayrı itici.Tabii plot armorun bokunun çıktığı bir seri olduğundan her şey tozpembe geliyo bizim sirk kaçkınlarına.

Zoro tayfadan ayrılsın.Aşağı çekiyorlar adamı.
 
Zoro’nun söyledikleri tamamen mantıklı. Gömülecek bir şey göremedim.

Uranüs ya Im’in kendisi çıkacak ya da Im’ın kullandığı silah. İki türlü de bana uyar , meyve gücüyle bunu yapmasını istemezdim.

Im ile Mihawk’in gözleri birebir aynı , bu bölümde daha çok dikkat çekilmiş gibi. Anası babası çıkacağını sanmıyorum. Lunarian benzeri bir ırktan geliyor olabilirler.

Kısacası ortalama bir bölüm , gifçilerin abarttığı kadar değil bence.
 
Seriyi yeni okumaya başlayıp foruma yeni gelen biri olsa şu yorum sonrası ''Ben yanlış çeviri veya yanlış bir bölüm mü okudum?'' der. :D

Yancılığa ve hizmet sektöründen devam diyorsun Dof için yani. :D
Yine de Dof'u almamaları lazım oraya, nakliyat işi yapmıyoruz şuan sonuçta! :ehe:
O kadar güven muhabbetinin döndüğü yerde bence de almamaları gerekiyor Dof'u. Mihawk ve Croco bu konularda daha onurlu gözüküyor Dof'a kıyasla.


Zamanında Franky'nin adamı olayı çözmüştü:

#zorokaptanolsun
Eyvah, korktuğum başıma geldi, Cartman, Zoro övüyor. Zoro korkmuş diye yorumluyorum bu dakikadan sonra. 🙊
 
Luffy-Zoro atışması başlamış, patlamış mısır alıp okuma keyfi de kaçtı. Yine de bu duruma bir kaç cümle atayım.

Bölümle alakalı olarak şunu diyebilirim; Zoronun dediklerine ve tepkilerine katılıyorum. Tayfa yada Luffy'nin dediklerine Zoro'nun engel olması eleştirilebilir ama tayfa bile Zoro'ya kızmasına rağmen adamı dinliyorlar. Üstüne daha ne yorum yapılacak ki? Luffy haşarı bir tip Zoro ise her ne kadar yön duygusu olmasa da aklı selim.

Zoro kaptan olacak adam diyenlere de, Buggy'nin imparator olduğu seride kaptanın bi önemi kaldı mı? Luffy'nin hayali var peşinde koşuyor, Zoro da kendi hayalinin peşinde koşmaya devam etsin.
 
Sabo logia meyvesi kullanıcısı. Lazer (?) saldırısı muhtemelen ona etki etmeyecek. Ayrıca ateş meyvesi ile uçabilir (tabi ne kadar süre yapabilir soru işareti) denizin dibini boylamasına gerek yok.
O zaman Im gerizekalı öldüremediği adam için adayı yok ediyor burda Im'in yaptığı boşa çıkar zaten bende öldüğünü düşünmüyorum bi şekilde çıkar ama çıkmaması lazım madem bu kadar büyük saldırı yaptırıyorsun Enel gibi olmasın bu karekter en güçlülerden birde Sabo uçamıyor uçma gücü yok ateş meyvesinin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık