Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Shanks Kılıç Ustası mıdır?

  • Konbuyu başlatan fortime
  • Başlangıç tarihi

Shanks kılıç ustası mıdır?


  • Kullanılan toplam oy
    356
Konuya girdiğimde bu minvalde bir mesaj gördüm de ona binaen yazdım.

Shanks'e gelince hala soru işareti mevcut. Her kılıç kullananın kılıç ustası olmaması üzerine dediğin Mihawk'ın Shanks'ten kılıç becerileri özelinde önde sayılması soru işaretini daha da çoğalttı benim gözümde. Artık kesin olan şey Mihawk > Shanks değil. Eskiden ikisi de kılıç ustası denilip bu sonuca varılıyordu. Son bölümde görüldüğü üzere kılıç becerisi üzerine üstün görme var. Falan filan işte

Şimdi dünya hükümeti Mihawk'a dünyanın en güçlü kılıç ustası diyor sonra Shanks ile kıyaslıyor. Hangisi genel olarak daha güçlüdür bilmem, bana göre de Shanks ağır basıyor. Ama bu söylenenlere bakarsak Shanks'ın kılıç ustası olduğu kesin.
 
Öyle zaten ama Mihawk Shankstan daha iyi kılıç ustası dendi ya.
Demek ki Shanks kılıç ustası.Neden kılıç ustası olmayan birinden daha iyi kılıç ustasıdır densin.

Tabii tek bir güç unsuru yok.
Şimdi dünya hükümeti Mihawk'a dünyanın en güçlü kılıç ustası diyor sonra Shanks ile kıyaslıyor. Hangisi genel olarak daha güçlüdür bilmem, bana göre de Shanks ağır basıyor. Ama bu söylenenlere bakarsak Shanks'ın kılıç ustası olduğu kesin.
Son bölümde önce Mihawk'ın Shanks'ten kılıç becerisinde iyi olduğunu söylediler, ondan sonra güçlü dediler. Burdan benim anladığım Mihawk'ın kılıç becerilerinde en iyi/güçlü olduğu. Shanks kılıç ustası da olabilir, olmayabilir de. Ama her iki durumda da Mihawk'ın önde olduğu konu belli kısaca.
 
Kılıç ustası değil.Kılıç kullanıcısı.Mihawk kılıç ustası misal.Devasa hakisi sayesinde zaten ustası olmasına gerek yok.
 
shanks kılıç ustasıdır ama nispeten daha güçlü olduğu farklı özellikleri vardır diye düşünülüyor. bu özellikleri görmedik, meyvesi de olabilir, şu ana kadar hiç görmediğimiz haki teknikleri de olabilir.

mihawk kılıç ustasıdır. sadece kılıç tekniklerini kullanacakları bir dövüşü bence mihawk alır.
shanks'ın kılıç tekniği sayılmayan başka özellikleri yoksa, mihawk zaten shanks'tan güçlü olur.

bigmom'da kılıç ustasıdır. kılıç teknikleri var. mihawk sadece kılıç teknikleri kullanılan bir dövüşte bigmom'ı yenebilir.
serbest dövüşte ise bigmom'ın şansı daha yüksek.

daha iyi anlatabilmek için şöyle diyelim. iki tarafta kılıçları olmadan dövüşseler, kim daha çok güç kaybeder, kimin gücü daha çok kılıcından geliyor diye düşününce, mihawk'ın kılıçsız zirvelere çıkabilmesi pek mümkün değil. shanks, bigmom, wb.. gibi karakterler kılıçları olmasa da güçlerinden fazla bir şey kaybetmezler. yine imparator olarak anılırlar. ama mihawk kılıcı olmasa zirvede olamaz.
 
Son düzenleme:
Haki kılıç ustası yeteneğidir hala komedi. Bu tüm canlıların içinde olan bir güç. Yumruk atan da kullanıyor meyve kullanan da.

Sadece koka kısmında kılıçları korumak için kullanılıyor olabilir diyorum. Mihawk çentik üzerinden gidiyordu. Okuduğunu anlamadıysan açıkladım Rika'cığım. Bir sorun varsa alabilirim.
 
Hala daha anlamayan varsa açıklayayım.

Kılıç düelloları kimin kılıç yetenekleri daha iyi üzerinden dönüyorsa bu noktada belli şartları olur.

Mihawk ile Shanks ölümüne bir dövüş yapıp kimin daha güçlü olduğunu görecek olsaydı dövüşleri illa ki biri yenene kadar devam ederdi. Akainu vs Aokiji'de bunu gördük. Sonunda biri kazandı. Ve diğeri hayatını bağışladı. Mihawk vs Shanks'te çeviri muhabbetlerinden dolayı bir düello üzerinden gidiyorum ama birden fazla düello olmuş da deniliyor. Ne yaptılar da bu dövüş/dövüşler bir türlü sonuca bağlanmadı. Ölümüne bir savaş olsa illaki bitene kadar devam edecek. Bunu biraz düşünün.

Ayrıca özellikle son bölümde Mihawk'ın kılıç yetenekleri dendi. Bu da büyük ihtimal en güçlü kılıç ustası ünvanına sahip olmasından kaynaklı varsayım olarak söyledikleri bir şey.

Mihawk ile Shanks karşılaştığında aralarındaki husumetin sonuca bağlanmadan bittiği aşikar. Shanks'in kolu gittiğinden beri ya hiç karşılaşmadılar ya da bırakmışlar düelloları. Shanks o yüzden gelince Mihawk'a düello için mi geldin diyor. Bunu yenildiği adama karşı söylemesi çok mantiksiz. Mihawk da zaten yendiği adama karşı tek kollu biriyle hesabımı kapattım demezdi. Seni yendim zaten felan imasinda bulunurdu. Bu muhabbeti yorumlayan bir kılıç fanı görmedim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık