Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ray ne yapsa Zoro'ya yazar. Hem Mihawk kanadından hem Ray kanadından son iki sayıda Zoro'ya acayip + yazdı.
 
BM ve Kaido komutanlarının ödülleri eski olabilir. WB ile benzer dönemde yonkou olarak kabul görmüşler ve bölge hakimiyeti edinmişlerdir. Ödülleri en az 10 yıllık çıkarsa şaşırmam. Bu komutanların kaptanları öldü büyük ihtimalle. Kendileri ise hayatta. Bu tesadüf değil, yeniden icraat yaparken görürüz. O zaman yeni ödüller verilecektir. Kata bence hala çok güçlü bir isim. Dof ve Croc'a kaybetmesi bence söz konusu değil.
BM komutanlarının ödülü genel olarak düşük zaten Canavar Korsanları gibi yağmacı olmadıkları için. Belkide dediğin gibi ödülleri eskide olabilir. Kata bencede sağlam bir isim halen, o ikisine kaybetmez normalde ama Oda denk çizebilir. Alabasta Luffy'e kaybeden Crocodile'a neler çizdiğini biliyoruz sonuçta.
 
Yalnız Rayleigh'in bu kadar güçlü çıkması, karakterine olan bakışı kötü etkiler. Bu kadar güçlüyse neden Ace için herhangi bir çaba göstermedi?
Eskiden Garp ve Ray bu konuda çok ağır eleştirilirdi. Nedense artık kimse dile getirmiyor. Bana kalırsa WB'nin Oden'in intikamını almamasından çok daha büyük bir olaydır. Tayfadan çekip gitmiş biri artık bitmiştir. Water 7'daki Usopp gibi, gidersen mesele kapanır kardeş. Hele de geleceğim deyip gelmediysen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 128)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık