Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 337 76.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 105 23.8%

  • Kullanılan toplam oy
    442


Sana geçmiş olsun. :byee:

Bir de ''patladı kabul etmiyor'' derdiniz @Siyah Ateş ''GREATEST'' ve ''SKILL'' konusunda patladınız kabul etmiyorsunuz. :hhh:
Konu yetenek ya da güç değil, totalde bu adam Shanks ile savaşabiliyor mu? Evet. Demek ki bu iki adam farklı yetenekleriyle birbirini dengeliyor. Bunu şöyle düşün, meyve yeteneği olmayan savaşçının hakide ön plana çıkarak, meyve eksikliğini kapatması gibi.

Sen asıl şunu düşün, Mihawk kılıç yetenekleriyle ne kadar muazzam bir güç ortaya çıkarıyor da Shanks'ın o muazzam kral hakisini dengeleyebiliyor?!

Bu tip sıradışı ayrıntılar göreceğimizi düşünüyorum.
 
Kılıçcılar Odadnın Mihawkı nasıl hadım ettiğini ve onu Buggynin betası haline getirdiğini anlamalıdırlar. Bence bu mangada en büyük yanlış yapılan adam Mihawkdır, zaten bu Iva çıkıp milletin cinsiyetini değiştirmeye başladığında işler kötü bir gidişata yol almıştı. Yarın Zoroyuda Okama yapıp Kuinanın rüyası kılıfına sokar bu adam benden söylemesi One Piece Woke olmadan topuklayın Dötü kurtarın.:at:
 
Ödüller boğa sezonuna girmeden Mihawk ın önceki ödülünü merak ediyorum.Tahminim 400-500m civarıydı büyük ihtimal.Doff un ödülünün üstünde olduğu kesin.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık