Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Usopp 500 milyona yükselecek ne yaptı? Ben mi bir şey kaçırdım? Millet boşuna uyanışla, hakiyle, kılıç karartmayla falan uğraşıyor. Herif sapanla bakliyat fırlatarak 500 milyon ödül yaptı.
Adam h. Haki bastım trolü yapıyordu Big Mom milleti bayıltırken. Birilerinin yaptıklarının üstüne çöküyor işte. Buggy gibi bir durumu var.
 
Bu Kuma'nın olayı açıklanmış mıydı ? En son kutsallar tepesine biniyorlardı ne ara Dragon'un yanına geldi ve bilinci yerinde mi ?
 
Valla Luffy benim umurunda değil. İsterse yonkouya tek atacak seviyede olsun. Artık Buggy'yle birlikte benim için gag karakteri. Zoro'nun hakisiyle amiral kaçıran Shanks'tan güçlü olacağını bilmek bana yetiyor :a:
 
Ödülleri anlamsız bulsam da bölümü beğendim.

Ayrıca, Shicibukai sistemi kaldırıldıktan sonra, başta Buggy olmak üzere boşta kalan karakterlerin hikayeye yeni bir organizasyon adı altında dahil edilmesinden de memnunum. Umarım, denizcilere yönelik bir eylemde bulunurken de görürüz/duyarız kendilerini.

Buggy'nin tayfa üyelerinin, Buggy'ye satış koymasına ise kalp attım. Korsan dediğin işte böyle aşağılık olur. Helal olsun size ♥

Dragon'un çıkışına da hak verdim. Düşman olarak WG'yi belirlediklerinden, bir ülkenin kralına suikast düzenlemenin sıradan insanların gözündeki devrimci algısına olumsuz etki edeceğini düşünüyor. Sabo gerçekten öldürdüyse Kral Cobra'yı, ihanetle yargılanmalı İstiklal Mahkemelerinde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık