Nami de Zeusla BM'ı şoklamıştı. Bunlar da trol olaylar.Orası öyle ama aldığı ödül Franky'e haksızlık bildiğin. Adam motorla Big Mom'ın suratında drift attı. Bari Franky'den yüksek almayaydı.
Nami de Zeusla BM'ı şoklamıştı. Bunlar da trol olaylar.Orası öyle ama aldığı ödül Franky'e haksızlık bildiğin. Adam motorla Big Mom'ın suratında drift attı. Bari Franky'den yüksek almayaydı.
Bencede zaten en fazla birliğe o katılır belki gin gibi eski karakterleride görebilirizWeevil bu konuda net kullanılabilir kişi gibi duruyor...
Puahha
yada ben sizi kullancamShichilerin hepsi aynı düşünce ve kafa yapısında değil. Croc-Mihawk ne kadar farklı gibi görünse de söyledikleri gibi "Birilerine güven konusunda aynı dusuncedeler" bazen bu tip düşüncede ki kişiler daha uyumlu oluyor. Diğer bir benzerlik de biri geçmişte denizci avlıyorken diğeri korsanları avlamış...
Göründüğü gibi plan için pek çok şeyi kenara bıraktılar. Buggy'i temizinden bir dövdüler şimdi kullanıp yapacaklarını yapacaklar, göreceğiz bu ne olacak...
Croco ve mihawk:https://youtube.com/shorts/wiLxvwj5j0E?feature=shareyada ben sizi kullancam
Şu bölümden sonra Buggyciler kayboldu bir sen kaldın, senin de ağzına kanca verdiler zaten...yada ben sizi kullancam
Şu bölümden sonra Buggyciler kayboldu bir sen kaldın, senin de ağzına kanca verdiler zaten...
Arkadaşı güneş çaprmış. Götürün önce Jinbe biraz yüzüne su çarpsın sonra Croco'dan bi' çay içsin.Yılların korsanı , eski shichibukai , dünyanın en güçlü kılıç ustası 3.6 milyon ödül almış. Adam o kadar nama rağmen 3.6 alıyorsa kılıç ustalığı çöptür en iyisine verilen ödüle bak.