Ben Croco'nun yerinde olsam shicileri kenara atan hükümet için shicileri tekrar toplar son savaşta da İm, Vegapunk ve Akainu'ya orta parmağımı gösterirdim.
Pasifista projesine bağlayacaklar herhalde en son. Zaten büyük ihtimalle Vegapunk'un shicilere ihtiyaç kalmadı denilen ve eline geçirdiği güç de ya pasifista ordusu ya da antik silahtır.Evet fazla uzatıldı olayı.Devrimin kilit noktalarından çıksa bari.
Dikkat etsinde o parmak cama dönüşmesinBen Croco'nun yerinde olsam shicileri kenara atan hükümet için shicileri tekrar toplar son savaşta da İm, Vegapunk ve Akainu'ya orta parmağımı gösterirdim.
Arkasında Mihawk abisi olduktan sonra bir şey olmazDikkat etsinde o parmak cama dönüşmesin
Yeni bir üye gelirsede mihawk ve croco onu piyon gibi kullanmak için guruba eklerShichilerin hepsi aynı düşünce ve kafa yapısında değil. Croc-Mihawk ne kadar farklı gibi görünse de söyledikleri gibi "Birilerine güven konusunda aynı dusuncedeler" bazen bu tip düşüncede ki kişiler daha uyumlu oluyor. Diğer bir benzerlik de biri geçmişte denizci avlıyorken diğeri korsanları avlamış...
Göründüğü gibi plan için pek çok şeyi kenara bıraktılar. Buggy'i temizinden bir dövdüler şimdi kullanıp yapacaklarını yapacaklar, göreceğiz bu ne olacak...
Orası öyle ama aldığı ödül Franky'e haksızlık bildiğin. Adam motorla Big Mom'ın suratında drift attı. Bari Franky'den yüksek almayaydı.Adam h. Haki bastım trolü yapıyordu Big Mom milleti bayıltırken. Birilerinin yaptıklarının üstüne çöküyor işte. Buggy gibi bir durumu var.
Oda:şaka lan şaka gül diyeOrası öyle ama aldığı ödül Franky'e haksızlık bildiğin. Adam motorla Big Mom'ın suratında drift attı. Bari Franky'den yüksek almayaydı.
Weevil bu konuda net kullanılabilir kişi gibi duruyor...Yeni bir üye gelirsede mihawk ve croco onu piyon gibi kullanmak için guruba ekler