Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramaki diyor ki Kaido sayesinde Düşmanlar ve Denizciler buraya gelemiyordu.

Bakıyorsun Mihawk'ın adası yol geçen hanı olmuş. Gelen uğruyor giden uğruyor. En son Mihawk darlanıp bavulunu toplayıp kaçmayı planlıyor.

Sorarsalar Mihawk Yonko dersiniz.:D
Kaido'nun adası allahın unuttuğu yerde, bir sürü adamı var, adaya girmesi zor düşürülebilir cart curt bir sürü şey var. Mihawk'da ne var babun mu? 2 amiral gelse nabıcak adam?
 
Oda bey finale geldik ,daha güzel birşeyler çizer misin.Croco nun hala One piece de ne işi var.Merak edilenleri anlatman gerek miyor mu???
 
Nasıl arıyor heyecan? Huzur arıyor adam. O yüzden Buggy'nin ölümü durumunda Yonko ünvanı ona geçer diye vazgeçiyor. Arka planda istediğimiz gibi at koştururuz diyor. Bela aramıyor adam. :D

Adam bavulunu toplayıp kaçmayı planlıyor. Yüzü baya ekşimişti dertsiz başımıza dert aldık diye. Yani aynı bölümü mü okuduk cidden şaşırıyorum.:D
Mihawk'taki bıkkınlık canının derdine düşmüş adamların yaşadığı türden değil. Bak kapısına o kadar denizci dayanmış. Kellesini almak için oradalar, adamda ufak bir mimik değişikliği bile yok. Bu ancak büyük adamların takınacağı bir tavır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık