Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Mihawk said they should go after the admirals, Buggy and Crocodile objected, Crocodile saying the idea was reckless."

Mihawk amirallerin peşine düşmeleri gerektiğini söylemiş, Crocodile bu fikrin pervasızca olduğunu söyleyip karşı çıkmış.

Ah çaycı ah..
 
Klasik vampir teması. Soğuk, yalnız, tepkisiz vs. Bunun yanında her vampirin farklı bir modu oluyor. Dönüşüm gibi. Çoğu vampir hikâyesinde bu dönüşüm çok zor zamanlarda gerçekleşir. Bütün biriken duyguların bir anda patlaması gibi. Mihawk bence bugüne kadar kimseye göstermedi bunu, Shanks sadece biliyor.
Gelsin yeni modlar :a:
 
Olum Ace'in Roger'ın oğlu olduğu ihtimali düşünülüyordu, artı olarak sağlam potansiyel ile gelip gazetelerde çıkmaya başladı. O sıra zaten teklif ettiler ama o reddetti sonra WB olayları...

Buggy olayı ise Roger tayfasinin üyesi, Shansk ile kardeş gibiler olayi var. Hükümet Roger'ın tayfadan hele de Shanks ile kardeş gibi olan birinin böyle zayıf olacağını düşünmüyor. Yine aynı şekilde ID olaylarını da bunun yaptığını sandılar ve o sebepten dolayı böyle bir durum da kaldı Buggy...

Anlamazsan daha ne denir ki...


Olmayan şeyi kafana göre ekliyorsun hala Mihawk falan diye. Yazdığın şey nerede geçiyor yahu? Yok. Sonra bir şey deyince alınıyorsunuz.

Croc kurup Mihawk ona katılınca önemli bir durum değil. Fakat kendiniz ekleme yapıp "Mihawk sayesinde olmuş" deyince hikâye yazıyorsun işte. Bana spoiler üzerinden gel ciddi tartışacaksak, Mihawk'in bu karakterleri yükselttiğini dair en ufak bir not yok. Aksine Mihawk katılıyor yani...

Hala "Mihawk'in gölgesi" diye hikayeye başlıyorsun baksana, ne denir sana? :hhh:
Bunlar büyük olaylar değil ve acein rogerin oğlu olduğunu teach ispitlemiştir. Ondan öncesi kendi yaptığı boş işlerden ödül alıyor.
 
Bazı karakterlere iade-i itibar yapılamaz. Serinin dinamikleri buna izin vermez. Crocodile ile dalga geçiyoruz, neden? Çünkü bu adam 30 milyonluk Luffy'den dayak yedi. İsterse yonko yensin, ama okuyucu bunu asla unutmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 69)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık