Kinaye falan yok belliki Nami Zoroyu gösteriyorBu bölümde Nami ne işle meşgul?
Cevap: Kral hakisini gösteriyor. (Belli ki kinaye)
Kinaye falan yok belliki Nami Zoroyu gösteriyorBu bölümde Nami ne işle meşgul?
Cevap: Kral hakisini gösteriyor. (Belli ki kinaye)
Teach nereden bilecek? Onu geç onun öncesinde anlıyor Donanma bunun olabileceğini zaten...Bunlar büyük olaylar değil ve acein rogerin oğlu olduğunu teach ispitlemiştir. Ondan öncesi kendi yaptığı boş işlerden ödül alıyor.
Haluk : Ama amirallere dalmalıyız avlamalı amiral lobisini bitirmeliyiz. Sir Meltem : Hayır hayır olmaz. Haluk : Kovalayacağım anlamam. Sir Meltem : Mutfak !
Herkes derdi olan adama sarıyor burayı seviyorum ya Game of Thrones gibi ortam.En azından amirale karşı pervasızca demiş.
Yaşlılıktan ahireti boylayacak bir teyzeden kaçmamış Biri amirale karşı der diğeri Tsuru'ya karşı
MW'nin işine geldiği noktada yapamadığı bir karakter var mı? Kendisi açıklasın... @Millennium WizardHerkes derdi olan adama sarıyor burayı seviyorum ya Game of Thrones gibi ortam.
MW'ye sarıyorsun maksat Croco savunmak değil Kata ile karşılaştırılmasının intikamını almak
MW Kata'ya sarıyor maksat zoroculara yanlayıp destek almak
Sir Croc herkese sarıyor maksat bal porsuğu cosplay
Herkes Sir Croc'a sarıyor maksat double exp.
Mihawk patlayınca ortalık toz duman olmuş. Yorumları göremez olduk.
Mihawk'ın Amirallerin peşine düşmek istemesi, Oda'nın @sensey e kurduğu bir komplodur"Mihawk said they should go after the admirals, Buggy and Crocodile objected, Crocodile saying the idea was reckless."
Mihawk amirallerin peşine düşmeleri gerektiğini söylemiş, Crocodile bu fikrin pervasızca olduğunu söyleyip karşı çıkmış.
Ah çaycı ah..
Şöyle bir gerçek var. Croco harbiden r si olmayan bir adam.Neyse o. Adamın shichiliği yanmışken Mihawk/Dof/WB olayları malum.Herkes derdi olan adama sarıyor burayı seviyorum ya Game of Thrones gibi ortam.
MW'ye sarıyorsun maksat Croco savunmak değil Kata ile karşılaştırılmasının intikamını almak
MW Kata'ya sarıyor maksat zoroculara yanlayıp destek almak
Sir Croc herkese sarıyor maksat bal porsuğu cosplay
Herkes Sir Croc'a sarıyor maksat double exp.