En çok yeni kararmış kılıçları seviyorum cila gibi kokusu oluyor missss...Gün senin günün eğlen tabii... En çok hangi kılıcı seviyorsun ?
Ne onun günü olacak yahu. Onun adamının çapı Tusuru'dan kaçmaya yettiği için Croco'ya, Mihawk'a yanlıyor. Klasik MwGün senin günün eğlen tabii... En çok hangi kılıcı seviyorsun ?
Croco'ya 2 milyar veren Oda Dof'a 3'ten aşağısını vermez diyor geleceğe yönelik heyecan yaptı bir şekilde Dof geri planda kalırsa o patlayışın dönüşü yok tabiNe onun günü olacak yahu. Onun adamının çapı Tusuru'dan kaçmaya yettiği için Croco'ya, Mihawk'a yanlıyor. Klasik Mw
Kaçmasaydı da öpüşüp kucaklaşsa mıydı yarım akıllı mı bu adam Kata ile karıştırıyorsun galiba kaçmayıp çay molası mı verseydiNe onun günü olacak yahu. Onun adamının çapı Tusuru'dan kaçmaya yettiği için Croco'ya, Mihawk'a yanlıyor. Klasik Mw
Dof gerekirse 4.5 milyar dönsün. G4ten asrın dayağını yiyen adam olarak tarihe geçti. Mw yürüyen tntliğini orda da yapabilirCroco'ya 2 milyar veren Oda Dof'a 3'ten aşağısını vermez diyor geleceğe yönelik heyecan yaptı bir şekilde Dof geri planda kalırsa o patlayışın dönüşü yok tabi
Hasır şapkaları bugüne kadar herkes küçümsedi ben küçümsemeyeceğim diyip kkg altına yatan elemanın fanı mı diyor bunu ? Okuduğun seriyi bile bilmiyorsun yahu senKaçmasaydı da öpüşüp kucaklaşsa mıydı yarım akıllı mı bu adam Kata ile karıştırıyorsun galiba kaçmayıp çay molası mı verseydi
Tek taraflı dayak yiyince hakisi çicek açmıştır derler bahane bolÖyle bir şey olursa öncesinin filler anime bölümü kadar bile ederi olmaz olum ayak üstü KK yaptın elemanı
Öyle bir şey olursa öncesinin filler anime bölümü kadar bile ederi olmaz olum ayak üstü KK yaptın elemanıDof gerekirse 4.5 milyar dönsün. G4ten asrın dayağını yiyen adam olarak tarihe geçti. Mw yürüyen tntliğini orda da yapabilir
Evet buna benzer bir şey düşünüyorum bende.Shanks,gerçek Mihawk'ı en iyi bilen kişidir.Klasik vampir teması. Soğuk, yalnız, tepkisiz vs. Bunun yanında her vampirin farklı bir modu oluyor. Dönüşüm gibi. Çoğu vampir hikâyesinde bu dönüşüm çok zor zamanlarda gerçekleşir. Bütün biriken duyguların bir anda patlaması gibi. Mihawk bence bugüne kadar kimseye göstermedi bunu, Shanks sadece biliyor.
3 milyar bizim için rüya olur ama Buggy gibi güç dışında verirdi gayet öyle bir nedenle alabilirdi ama düz verirse dediğim gibi rüya olur.Fakat Croco bandında ödül gelmesi lazım yonkodan önceki oluşum liderine.Croco ile güle oynaya kapıştığını gördük mfde fazlası var eksiği yok.Croco'ya 2 milyar veren Oda Dof'a 3'ten aşağısını vermez diyor geleceğe yönelik heyecan yaptı bir şekilde Dof geri planda kalırsa o patlayışın dönüşü yok tabi
Seninkinin gerçek yüzü dövüştükçe azan Zaraki gibi bir şey çıkabilir.Evet buna benzer bir şey düşünüyorum bende.Shanks,gerçek Mihawk'ı en iyi bilen kişidir.