Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kolların diğer komutanlardan farklı lig olduğu zaten belli edildi kaç kere abi. İcraatlerle/portrelerle özellikle gösterildi bunlar. Germa'nın İchiji'si Peros'la kafa kafaya giden birisi. Bu Peros'da Jack'le gösterimleri benzer biri. Reiju desen Smoothie'ye saniyesinde sıkıntı çıkartıp bu kadın tehlikeli dedirtmişti.


Adam böyle bir ekibi dövmesin diye Caesar geliyor. O suitler de ciddi dayanıklı. King tam zoanda çizik atamadı suit giyen Sanji'ye.

Shichiler dengeleyiciydi zaten+denizcilerle birlikte. Bunun aksini söylemedim ben.Ödül üzerinden gitmeye gerek yok. Oda kendi kafasındaki değiştirmiş net bir şekilde.

Ace'i yenen,6. kat mahkumlarından tayfa toplayan, 2 meyve yemiş,WB'yi tayfasıyla öldürmüş, intikam savaşında Marco'ları ezmiş Teach 2.247'ydi. Adam kendi serisinin içinden geçmeye karar verdi diye shichiler sağ kollardan net güçlü kişiler olmuyor. Mihawk, Weevil'ı saymıyorum.
Tek ayrıldığımız nokta Mihawk Weevil ve Dofy ayrı bence, onların altına Jinbei Hancock, eski Law geliyor, bir alt ligte de Croco ve Moriah var.
 
Shanks'ın inatla bunun unvanına dahil edilmesini anlamıyorum. Mihawk için yıllarca istese Yonkou olur, istese KK olur deniliyor. Yani Mihawk sırf canı istemediği için olmuyormuş. E arkadaş Shanks niye bunun unvanına dahil ediliyor. Bu Shanks'ın canı yok mu? Belki Shanks'ın da canı en iyi kılıç ustası olmak istemiyordur. Adamın başka derdi, sıkıntısı falan vardır. Bu nasıl bir ayrımcılıktır?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık