Ben Germa'yı yenemez diyor muyum ya da Ceaser gibileri zaten dengi değil, aynı ligi bırak yanından geçmez. Kata'nın becerileri fazla şişirildi. Gelecek vb hikaye oldu. Oda istese Kata'yı katmadan kaçırırdı onları. Sağ kol farklı lig olayını da bitirdi. Shichiler gerçekten dengeleyici olacak gibi duruyor. 2b ödül alan Croco'nun olduğu evrende Doffy'ni onun altında olma ihtimali yok. Olay tehdit oluşturmaksa yonkou sağ kolundan büyük tehdit mi var?
Sağ kolların diğer komutanlardan farklı lig olduğu zaten belli edildi kaç kere abi. İcraatlerle/portrelerle özellikle gösterildi bunlar. Germa'nın İchiji'si Peros'la kafa kafaya giden birisi. Bu Peros'da Jack'le gösterimleri benzer biri. Reiju desen Smoothie'ye saniyesinde sıkıntı çıkartıp bu kadın tehlikeli dedirtmişti.
Adam böyle bir ekibi dövmesin diye Caesar geliyor. O suitler de ciddi dayanıklı. King tam zoanda çizik atamadı suit giyen Sanji'ye.
Shichiler dengeleyiciydi zaten+denizcilerle birlikte. Bunun aksini söylemedim ben.Ödül üzerinden gitmeye gerek yok. Oda kendi kafasındaki değiştirmiş net bir şekilde.
Ace'i yenen,6. kat mahkumlarından tayfa toplayan, 2 meyve yemiş,WB'yi tayfasıyla öldürmüş, intikam savaşında Marco'ları ezmiş Teach 2.247'ydi. Adam kendi serisinin içinden geçmeye karar verdi diye shichiler sağ kollardan net güçlü kişiler olmuyor. Mihawk, Weevil'ı saymıyorum.