Evet hala Shanks kadar güçlü olmadığını söylüyorum zaten.
Göndere sadece ben yazdım sanır, la tartışma oluyor yazışıyoruz biri yazınca cevap mi vermeyelim? Forum burası forum...
Ödül=güç demedim ki ben patlayayım. Yani sen Mihawk şöyle böyle güçlü diyorsun hala ama bu karakter gelip Croc'un kurduğu organizasyona katılmış. Yani ödülü bu işin neresinde değerlendiriyorsun? Mihawk güç olarak ön plana çıkartılsa bir hareketiyle ya da sözüyle neyse. Yani bak sana çok net diyorum anlarsan, Shanks gibi bir şey yapsın kabul edelim, fakat siz sadece konularda laf üzerinden hareket ediyorsunuz. Hani bana diyorsun ama kılıç fanatiginin toksikliği kadar toksik bir üye grubu yok şu forumda. Herkes için kötü manada demiyorum bunu ama bu bir gerçek...
Yani iki katı değil de öyle de sen yine de, ona bakarsan Croc da Zoro gibilerin 2 katı ödüle sahip oldu. Bu konuda da sen Croc Zoro'dan 2 kat güçlü diyor musun merak ediyorum. Tabi ki artış yüzdesi önemli, kabul etmeyebilirsin ama bu adamın bildiğimiz son ödülünün 81 M olduğu ortada. Ben 2 Milyara yakın ödülü çıkacak desem şu bölüm öncesi neler neler derdiniz ama şimdi farklı şeyler diyorsunuz. Bu forumun özeti de bu...