Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056: Çapraz Birlik

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 130 41.1%
  • Orta

    Kullanılan: 92 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 94 29.7%

  • Kullanılan toplam oy
    316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karasakalın ele geçirmek istediği, başkalarının almasına izin vermem dediği şey sanırım poseidon. haber uçuran caribou.

caribou bu sefer de plutonu teache çıtlatacak gibi. anakarakterin kaderin cilvesi ile öğrendiği, serinin temel unsurlarından biri olan antik silahları ana kötü karakterin bir şekilde öğrenmesi gerekiyordu zaten.

bir önceki sayı ile wanonun coğrafi yapısını ve tarihini öğrendik. pluton ile wanonun sınırlarının açılması arasındaki ilişki water7 ile paralel olabilir. yıllar yıllar önce de yüzen ada gibi benzer fikirleri de tartışmıştık.
Caribou umarım BB'nin adamıdır, ancak Crocodile'ın adamı veya başka birisinin adamı çıkarsa da şaşırmam, hiçbir ipucu bulamadım Karasakal ile Caribou arasında, kimin adamı olduğu hiç belli değil.
 
Tek atıyorsa germaya neden uyanış açıyor tek atıp geçsin. :) Who bu germa üyelerinden zayıf değil
Sırf İchiji bile dünyada Who'dan güçlü görülüyor yahu bilmeden konuşmana hastayım :hhh:Reiju falan da Smoothie'ye sıkıntı çıkarabilen bir tipti. Suitli Yonji bile base Sanji'nin yapamadığını yapıyordu. Niji de Sanji'den net daha hızlı bir adamdı zaten. Kata bunlara karşı ne kare mochi kullanıyor ne de Mogura üstelik.

Hayır Queen base Sanji'nin seviyesini Germa için yetersiz bulurken, Kata Germa'nın hepsiyle savaşıyor ve dövecek :D

Who bu germa üyelerinden zayıf değil ki Yonji ve kızdan net güçlüdür bir kere.
Yonji'den olabilir ama kızdan falan olduğu kesin değil. Who'nun canına okuyacak Smoothie hypelıyor bu kadını.
.King kaybetmez demekle amiral indirir demek aynı şeyler değil element avantajıyla kaybetmez demek serinin gerçeği Luffy Enel’e ve crocoya kaybetmedi böyle
Üstünlüğün kralı varken gördük King'i çakmak kadar yeri yakamamış. Kuzan meyvesiz dövüşse King'i yener.


Hayır Germa üzerinden Kata gömdüğünü zannediyorsun da Kata İchiji ayarı adama saniyesinde ayarı vermiş, King'in tam zoanda çizik atamadığı suitli birisini hiç etmiş birisi. Ki bu Germa'nın kapak hikayesinde Ceaser'ı da kaçırdığını gördük. Savaş da yeni başlamış.
 
O ikisini kontrol ediyorsa Yonko olmayı haketmiştir diyor, Mihawk için ''bile'' kullanmıyor veya onu Crocodile'dan ayrı bir yere koymuyor.

Big mom bile Beyazsakal ile Kaido, Shanks'ı birbirinden ayırıp Beyazsakal için ''bile'' kullanmıştı.
hm ne diyeyim garip bir yorumlama tarzı özellikle belirtmemesi aynı seviyede olduklarını göstermiyorken, Law dediğimiz adam Crocodile ve Mihawk'ın ne kadar güçlü olduğunu tam olarak biliyor mudur ? sanmıyorum, yine desteksiz bir tık
 
Tek atıyorsa germaya neden uyanış açıyor tek atıp geçsin. :) Who bu germa üyelerinden zayıf değil ki Yonji ve kızdan net güçlüdür bir kere.King kaybetmez demekle amiral indirir demek aynı şeyler değil element avantajıyla kaybetmez demek serinin gerçeği Luffy Enel’e ve crocoya kaybetmedi böyle.
O kıyafetlerden birine King kafa atınca bişey olmadı. Sen diyorsun kata tek atsın. Jimbe’ye vururken kendi elini kıran who’yla germa’nın dayanıklılığını yakın görmen büyük hata.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık