Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks'ın tayfasına gelip Shanks'ın sol kanadı olmak verken niye bu işlere girdin be reis. Yine de bi amirali vardır.
 
İstemediği için olamıyor kendi kendini sabote etme durumu var.Ama isterse birini yonko yapıyor zorlarsa da korsan kral yapıyor.Buggy parayı bastırmış parayı veren düdüğü çalar.Buggy’nin parası korsan kral tarifesine yetmemiş anlaşılan. :)
Evliya mı bu adam? Dünyadaki her şeye sahip olmak diye anlatılıyor KK'lık. Olabilse olurdu.
 
Busou hakiyi, gözlem hakiyi, kral hakiyi ve bunların kılıçla birleşmesi sonucu çıkacak gücün Zoro da yansımasını gördükçe, Mihawkın en güçlü kılıç ustası olmuş olmanın verdiği ekstra maharetler ile acayip güçlü çıkmasını bekliyorum.
 
Buggy gibi bir şakrabanla aynı dümeni tutuyorsa inan bana pek çok şeye ihtiyacı var demektir. Mutlaka bu işe girmesini sağlayan mantıklı bir sebep olduğunu görürüz, ama benim nezdimde mazereti yok bunun. Gidişattan ben de memnun değilim, en sevdiğim karakter maymun olsun diye okumadım ben bu seriyi. Ne yazık ki gerçek bu. :(
Zoronun luffynin inanmadığı şeye sen inanıyorsan, diyecek bir şey yok.
 
Mihawk ve Shanks 25+ yıldır işlenmeyen iki karakter. İkisi de serinin başlarında gözüken isimler. Biri balığa kol kaptırırken karşımıza çıktı biri de "don krieg" adlı çapsızı takip ederken gösterildi. Shanksin kol kaptırması çoğu kez dalgaya alınırken, Mihawkın "don krieg" ile olan münasebeti ciddiyet ile değerlendiriliyor. Shanks ünvanı ve misyonu gereği çoğu kez güçlü isimler ile anılırken Mihawk ise daha çok babunlarla filan anılır oldu. Şimdi geldiğimiz noktada Mihawk, buggy'nin adamı gibi görülünce daha da dalga malzemesi haline geldi. Bu adam seri de zaten hiç ciddiyetle işlenmedi ki şuana kadar farkında mısnız bunun ? Ama E.Oda gerçekten bu karakteri işlemeye karar verirse o zaman biz Mihawk ile ilgili bir film çalışması da görebiliriz (aynı shanksin filmi gibi). Bunun olması çok yüksek ihtimal bence, 2023 de Mihawk filminin çıkacağını düşünüyorum. Hatta bu film de büyük ihtimal "Cross Guild" in nasıl oluştuğunu filan işleyebilirler ama asıl merkezi Mihawk olur. Böyle olsa güzel olur ama bu Oda fiiller film yapmayı seviyor o yüzden Mihawk için daha kişisel bir film de görebiliriz. Bu film ortaya çıkmadan önce Mihawkın, Amirallerden birinin altına etmesine sebep olacak bir sahnesini görebiliriz vs.

Her neyse ama bu karakter daha işlenmedi buggy olayı da Mihawkın babunları ile yaşamasından farksız değil.
 
Mihawk ve Shanks 25+ yıldır işlenmeyen iki karakter. İkisi de serinin başlarında gözüken isimler. Biri balığa kol kaptırırken karşımıza çıktı biri de "don krieg" adlı çapsızı takip ederken gösterildi. Shanksin kol kaptırması çoğu kez dalgaya alınırken, Mihawkın "don krieg" ile olan münasebeti ciddiyet ile değerlendiriliyor. Shanks ünvanı ve misyonu gereği çoğu kez güçlü isimler ile anılırken Mihawk ise daha çok babunlarla filan anılır oldu. Şimdi geldiğimiz noktada buggy'nin adamı gibi görülünce daha da dalga malzemesi haline geldi. Bu adam seri de zaten hiç ciddiyetle işlenmedi ki şuana kadar farkında mısnız bunun ? Ama E.Oda gerçekten bu karakteri işlemeye karar verirse o zaman biz Mihawk ile ilgili bir film çalışması da görebiliriz (aynı shanksin filmi gibi). Bunun olması çok yüksek ihtimal bence, 2023 de Mihawk filminin çıkacağını düşünüyorum. Hatta bu film de büyük ihtimal "Cross Guild" in nasıl oluştuğunu filan işleyebilirler ama asıl merkezi Mihawk olur. Böyle olsa güzel olur ama bu Oda fiiller film yapmayı seviyor o yüzden Mihawk için daha kişisel bir film de görebiliriz. Bu film ortaya çıkmadan önce Mihawkın, Amirallerden birinin altına etmesine sebep olacak bir sahnesini görebiliriz vs.

Her neyse ama bu karakter daha işlenmedi buggy olayı da Mihawkın babunları ile yaşamasından farksız değil.
Mihawk amirallerden birinin kolunu alacak, at fava bekle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık