Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks'ın hedefi, Luffy'i kk yapmak. Raftelde ne olduğunu, her şeyi biliyor. Niye kk olmak istesin? Shanks yıllardır Yonko, hala da öyle. Mihawk'ın isminin, Buggy'nin yanında anılması bile, Buggy'i imparator diye anılmasına yetiyor. Bence Deiku seviyesinde birisi Yonko olabilir, tabii tayfası olması gerekiyor. Bu bölüm gördük ki Mihawk, herhangi bir topluluğa dahil olduğunda, Yonko olabilirmiş. O güç ve kuvvet var adamda. Bu yüzden Shanks ile eşit olması gayet makul. Ha ileride Shanks Teach'i yener, KK olur, Luffy'nin kellesini alırsa, orasını bilemem. Şuan Yonko seviyesi bir karakter. Luffy daha Shanks'ı, Teach'i, Im'i geçecek, Zoro seri sonunda maksimum Shanks altı mı olacak zannediyorsun? Luffy Kaido'yu yenerken, Zoro ise King'i yendi. Luffy, Im'i yenerken, Zoro ise Mihawk'ı yenecek. Luffy şuan Shanks seviyesi olmuş birisi, Zoro ise hala Mihawk seviyesine ulaşamamış. O yüzden Mihawk'ın, Shanks seviyesi olması, Zoro'nun motivasyonu açısından gerekli. Luffy, seninki kadar güçlü bir tayfam olacak motivasyonunu aştı bile, sırada Kklık motivasyonu var.

Şimdi icraat = Güç olsaydı, Buggy yonko kadar güçlüdür demeliydik. Öyle bir şey olmadığı için, senin sözün içi boş kardeşim.

En basitinden kıyas yapalım; Buggy, ID'den kaçıyor, Shanks'a ayar veriyor, Mihawk'a laf atıyor, ID'den kaçarken yanında Jinbe, Ivankov, Luffy, Crocodile gibi önemli isimler var, Wb'ye laf atıyor, Roger'in gemisinde miço, Yonko diye anılıyor, ekibinde Mihawk ve Croco gibi isimler olduğu söyleniyor. Bu Buggy'nin icraatler listesi. Her ne kadar troll de olsa, sonuçta bu icraatler Buggy'den sayılıyor.

Shanks; Kaido ile çarpıştığı söyleniyor ama işin özünü kimse bilmiyor, Wb ile kılıç carpıştırıyor, savaş bitiriyor ama Sengoku neden özellikle "sen olduğun için bunu yapıyorum" diyor bilinmiyor, gorosei ile konuşuyor ama gorosei neden " sen olduğun için " diyor, o da bilinmiyor, amiral korkutuyor, yonko oluyor, eskiden Mihawk ile düelloları varmış ve Roger'in gemisinde miço. Bence burada Buggy ve Shanks'ın icraatleri aşağı yukarı eşit gibi. Shanks'ın gücü icraatlerinde pay sahibi ama bazı yaptığı icraatleri nasıl yaptığı bilinmiyor.

Luffy; Enies Lobi'i paket ediyor, Id'yi karıştırıp isyan çıkarıyor, Mf'yi basıyor, Ace'i kurtarıyor, Garp'ı yumrukluyor, Wb'yi koruyor, Shanks'la arkadaş, Garp dedesi, Dragon babası, Ace kardeşi, Sabo kardeşi, En iyi meyveyi yiyor ve tanrı Nika diye anılıyor, Goroseiyi korkutuyor, peşine Amiral takılıyor, Kaido'yu deviriyor, Bm'ın kendi adasında rezil ediyor, Bm'ı da deviren ittifakta bulunuyor, Wb ve Shanks'ın haki çarpıştırdığı gibi Kaido ile haki çarpıştırıp göğü yarıyor. Daha saymadığım bir ton icraat var. Luffy'nin icraatlerini toplasan, Shanks ve Buggy'nin icraatlerini ikiye katlar. Sen diyorsun ki Luffy daha yeni Shanksla eşit oldu falan. İcraat = Güç olsaydı, Luffy >>> Shanks dememiz gerekirdi güç açısından.


Mihawk adasında sakin sakin oturan, nadiren olaylara karışan bir karakter. Gerektiğinde Wb'ye slaş atar, Shanks tek kollu olduğu için düello reddeder, Buz dağını keser, Denizci Filosunu darmadağın eder vs. Bu adama bulaşmadığın veya ilgisini çekmediğin sürece bu adamın yapacak bir şeyi yok. Adam istediğini elde etmiş çoktan, o yüzden kafası rahat. Pek icraatini görmememiz, çoktan icraatlerini bitirmiş olmasından kaynaklı. Shanks gibi bir tayfası veya Roger'a gibi birine olan sözleri yok Mihawk'ın. O yüzden olaylara karışmaması gayet akla yatkın. Hadi her şeyi geçtim, Buggy icraatleri > Mihawk icraatleri. Buggy > Mihawk mı demeliyiz güç olarak?
Dostum tartışma çok başka yerlere kaydı. Öncelikle şunu söyleyeyim: Benim yaptığım Shanks> Mihawk çıkarımı, şimdiye kadar okuduğumuz 1055 bölüme dayanarak yapılmış bir çıkarım. Yani serinin gelecekte nasıl bir noktaya geleceğini işin içine katmadım. İlerde ne olur bilemem, sadece tahmin, yani senin söylediklerinin de garantisi yok. Mesela İM tahmin edildiği kadar güçlü çıkmazsa eğer senin tahminlerin komple yatıyor. Ben şimdiye kadar Mihawk=Shanks hissini hiç alamadım, bundan sonra nolur orasını Oda bilir.

Buggy'nin icraatları konusunda ciddi değilsindir umarım. Shanks sevmeyen biri olarak ben bile bu kadar acımasız olmazdım. Shanks'ın WB ile haki çarpıştırması bile tüm Buggy CV'sini ezer geçer.
Luffy'yi örnek vermişsin de, hocam baş karakterle yan karakteri nasıl karşılaştırtıralım. Shanks'ın hayatını anlatan bir manga olması lazım bu karşılaştırma için.

Bak ben demek istediğimi şöyle açıklayayım:

Mihawk'ın 1055 bölümdür yaptıkları:

- WB slash atmak. WB'ye ulaşmadı o slash.
- Don Krieg kovalamak.
- Mr 1 kesmek.

Shanks'ın 1055 bölümdür yaptıkları:

- MF savaşını durdurmak
- WB ile haki çarpıştırmak. Mihawk hayatında WB'yi görmemiş bile
- Haki ile Amiral kaçırmak.
- Kaido'nun savaşa gelmesini engellemek.

Elini vicdanına koy bu adam Shanks ile eşit mi şimdi? Aksi bir durum varsa söyle. Mihawk böyle büyük hareketler yaparsa benim fikrim değişir. O zaman Mihawk'ın hakkını veririm. Ama akşama kadar adada şarap içen adamı, Hakiyle amiral kaçıran adamla kıyaslamam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık