Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K*zuki Oden artığını görünce altına sıçan Kaido’yu unuttunuz galiba?
Nerede sıçıyormuş ulan? Aramaki balonu patlayınca sizin de ayarlarınız bozuldu herhalde, saçma sapan yorumlar ortaya atarak aramakinin acizliğini unutturmaya mı çalışıyon, hayırdır? Oden dediğin adam, sizin amirallerinizin topunu altına ettirecek, kabuslarına konu olan Roger, Wb, Kaido gibi serinin zirvelerindeki isimlerle kapıştı. Kaido ile de eşit güçteydi. Senin amirallerin daha portakal'da vitaminken, oden tarih yazıyordu. Oden korkusu, adam öldükten 20 sene sonra bile devam ediyordu(bkz; Sengoku). Sırf kutsallara köpeklik etmedi diye oden artığı mı oldu? Oda'nın Wb ve Roger ile aynı sayfada çizdiği efsane bir karakterdir Oden. Ha, Wb ve Roger kadar güçlü değildir ama 20 sene önceki Kaido kadar güçlüydü. Aramaki ne diyor Kaido için "o olsaydı gelmezdim". Bir kenarda Kaido'nun ismini duyunca titreyen Aramaki, diğer tarafta Kaido ile eşit kapışabilmiş, Wb ve Roger ile maceralara atılmış büyük insan ;)
 
Bence yok. Onlar oynadıkları karakterler sebebiyle esinlenilmiş, Zatoichi rolü, Bunta'nın oynadığı hükümet köpeği rolleri, diğerlerinin oynadığı dedektif rolleri gibi.

Kurgusal karakter ile direkt aktörden esinlenme aynı şeyler değil.

Hayatlarında görmedikleri, tanımadıkları adamlara yanlıyorlar şimdi de. Allah bilir caponlar bile tanımıyordur bu herifleri. Mangaya başlamasalar, bunların da haberi olmayacak. Tutacak dal kalmayınca aktörlerden medet umuyorlar.

Bir şeyden medet umduğum yok. Her filmi de izlemedim zaten. 3-4 tanesini izledim. Bu adamlar Japon sinemasında önemli insanlar. Amiraller ilk göründüğü zamandan beri de bu eşleştirmeler ortalıkta dönüyor. Kendin bilmiyorsun diye başkasının da bilmediğini düşünme. Asya sineması sevenlerin çoğu biliyordur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık