Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Aramakinin dövüşünü okumak keyif verdi
Keşke ciddi ve uzun süreli bir dövüş olsaydı.

Ve ben hala bu olanlara inanamıyorum. Ciddi anlamda bu iki bölüm sanki troll bölüm gibi geliyor.

Bir üye arkadaş yazmıştı bu Aramakinin klon ağacı olabilir diye. Keşke öyle olsa.

Amiral karizması çizilmesi felan değil, o kadar absürt olaylar oldu ki.

Amiral görmedik sanki yav. Bu başka bir şeydi
 
Partide Lufy zoro dururken Kızıl kınlar mı hissediyorlar amirali xd Neyse belki shanks İn adaya çıkmasına vesile olurlar. Adadaki haki çarpışmasın ı hisseden lufy oraya gelir. Aynı şekilde şanks da adaya çıkar. Ve mutlu son.
Az daha biliyomuşum da shanksın 72 km den mors alfabesiyle haki salacağı aklıma gelmedi.
 
Teach tüm tayfasiyla tek akainudan kaçınca stratejik geri çekilmeyken, Aramaki tek başına tüm kizilsac tayfasını karşısına almayinca r oluyor.

R > Stratejik geri çekilme.

Ayrıca para için yapmayacağı şey yok bu odanın.
 
Yusaku Matsuda gibi bir adamdan esinlenen karakter patlayacak demek Amiral=YC1 demekten daha saçma.
Neden saçma olsun ki? YC1'ler arasında seviye farkları var, Marco ile King eşit diyemeyiz, Marco hem King'den hem Katakuri'den net güçlü. Zoro, Luffy korsan kral olana kadar YC1 olarak kalacak, peki YC1 Zoro Mihawk seviyesini YC1 iken mi aşacak? Yüksek ihtimal, YC1 Zoro ile diğer YC1'ler aynı mı olacak? Olmayacak.

Oden bile bir YC1 sayılır, Kaido Oden için en güçlü 5 kişiden birisi diyor, Rayleigh'den bile güçlü Kaido'ya göre Oden, tabii ki bir Amiralden daha kuvvetli olabilir. Ayrıca sadece Amiraller değil, Karasakal'ın sağ kolu Shiryu da Japon bir karakter Yasunori Kato'dan esinlenilmiş.



Teach tüm tayfasiyla tek akainudan kaçınca stratejik geri çekilmeyken, Aramaki tek başına tüm kizilsac tayfasını karşısına almayinca r oluyor.

R > Stratejik geri çekilme.

Ayrıca para için yapmayacağı şey yok bu odanın.
Tüm kızılsaç korsanlarını sezmiyor, sadece Shanks çok uzaktan Haki fırlatıyor, diğerleri orada olduğunu nereden bilecek Aramaki? Ayrıca Aramaki'nin kendisi komutanlar bana karşı koyamaz demiyor muydu? Şimdi Shanks'ın komutanlarından mı çekinecek? Tutarsız bir varsayım, yine Kaido olsaydı gelmezdim demiş işte.

1- Teach daha Yonko değil, Gemisi bile yok, siz buradan Yonko Amiral kıyası yapamazsınız, Aramaki şuan bir Amiral, Teach o zaman Yonko değil.

2- Korsanlar ile Denizciler farklı, Korsanlar WB ile Oden'den gördüğümüz üzere dövüşmek gibi bir zorunluluğu yok WB ile Oden bile Amiralsiz denizcilere karşı geri çekildi, çünkü adamların denizcilerle bir derdi yok. Denizcilerin ise tek işi Korsanları yakalamak, üzerlerine kelle ödülü var, Korsanlar denizcilerin üzerine kelle ödülü koyup onlarla uğraşmıyor.

3- Akainu yalnız değil, 2 tane savaş gemisi ile geliyor, hatta adayı kendisi bile aramıyor adamları arıyor adamlarına BB nerede diye soruyor, yani Akainu ''tek'' demen uydurma bir iddia.

4- Teach tüm tayfa ile ''kaçmış'' sizin iddianız, Teach'in terleyip, titrerken bir görüntüsü var mı Aramaki gibi veya Akainu gibi? Yok. Ben Japon çevirmene sordum, Teach'in konuşma tarzında korku var mıydı yoksa stratejik olarak mı bunu söylüyor diye strateji dedi. Yani Teach'in yüzünü titreyen Aramaki veya terleyen Akainu gibi görmediğimize göre en iyi delil Japon çevirmenin sözü. Ayrıca aynı Shanks Yonko olmayan Teach'e de aynı şekilde gücünü gösterdi, Teach'in terleyip titrerken bir halini gördünüz mü Shanks'a karşı?



Terlemeyi, titremeyi bırak, adam gülüyor Shanks karşısında hemde daha Yonko olmayan BB bu, fark çok büyük. Bu Yonko Amiral kıyasında bile kullanılamaz aslında çünkü BB daha Yonko bile değil burada hemde Akainu 2 tane savaş gemisi ile hazırlık yaparak geldiğinde de BB daha Yonko değil. Ancak Aramaki şuan bir Amiral.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık