Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz Shanks'ı ne zannediyorsunuz ben anlamadım. Higuma'dan ayar yiyen (size göre) Shanks mı ''kaçmayacak'' sizin kaçma tanımlarınıza göre? Thatch'i öldüren BB'nin peşine düşmeyin karışmayın diyen Ace'i geri çekin diyen yine Shanks. Ortada dövüşmek için bir sebep yoksa tabii ki umursamaz ve geri çekilir, Higuma'da olduğu gibi.

BB'nin tayfası adama baskı yapıyor, diğer adaya gidelim sıkıldık burada beklemekten diye,



Tabii ki gidecekler oturup denizcilerle yok yere orada dövüşmek tam bir salaklık olurdu.

Denizci Amiralleri ile fark nedir peki diye sorarsak çok basit: Amirallerin görevi suçluları yakalamak, onlar korsanlar gibi istedikleri şeyi yapıp hazine peşine düşmezler. Yani Korsanlar kendilerine denizcileri hedef seçmezler, denizcilerle bir dertleri yok.
Yani, sonuç?

Dediğim, Shanks kılını bile kıpırtmazdı Akainu geliyor diye. Sen ne diyorsun bu konuda?
 
Yani, sonuç?

Dediğim, Shanks kılını bile kıpırtmazdı Akainu geliyor diye. Sen ne diyorsun bu konuda?
WB ve Oden'in Amiralsiz denizcilere karşı nasıl geri çekildiğine açıp bir bak diyorum. WB bunu yapıyorda Higuma tarafından üzerine pislik atılmasına ses etmeyen, Gorosei karşısına kendisini örtülerin altına saklayarak çıkan Shanks bunu hiç yapmadı mı diyorsun?
 
Vay arkadaş shanks napmış öyle. Metrelerce uzaktan amirale kral hakiyle tövbe ettirmiş 😂 birde spo baya yalan mış la kınlar momo falan aramakiye birşey yapamamış ki. Aramaki dalga geçmiş resmen kınlarla. Bu kınların dövüş kzandığını hiç görmicez sanırım hepsi çöp. Şuan ki momo kınlardan güçlüdür kesin. Odenin kemikleri sızlıyordur valla.
Shanks one piece evreninin evliyası gibi adam şu amansız Kaçamakiyi imana getirdi tövbe ettirdi amiral işlerine. :D
 
Anlaşılan Yamato ayrılacak adadan ama gitmeden Momoya meyveyi nasıl kullanacağı hakkında bilgi verecektir. Ve kısa bi pratik olacaktır. Momo bir kaç aylık antremanla potansiyelini ortaya çıkaracaktır.

Rüzgar, şimşek vs Kaido nun yaptığı tüm saldırıları kullanabiliyorsa bu meyve ile öğrendiğinde muazzam bir gücü olacaktır. Hakisi var zaten babadan kalma o da açığa çıkacaktır.

Ve onun dışında Raimei Hakke gibi bir saldırıyı kılıçla yaptığında ortaya ne çıkar bilemiyorum. Zaten SODA'da biliyor. Şuan gürz yerine kılıç olsaydı Kaido'da Luffy ortadan ikiye bölünmüştü ilk o saldırıyı yediğinde.
 
Tamam bu yüzlerce yıl öncenin olayı ama yani şimdi koskoca ülkede bir kişi bile yok muydu ''aga eyvallah ülkeyi korumak için duvar inşa ediyoruz ama altyapı ve kanalizasyon işini de çözmemiz gerek, ileride sıkıntı olur'' diyen? Hadi Water 7'a Aqua Laguna vuruyordu da o yüzden sular yükseliyordu. Wano bildiğin bilimsizlikten, geri kalmışlıktan, cehaletten sular altında kalmış.
 
-Zoro'nun yüzüne ne olmuş? O nasıl çizim öyle.
-Aramaki'nin tepkisi, Momonosuke'nin saldırısından ciddi hasar almış gibi duruyor ama neyse.
-Bölümde Uta vardı hani? Kapak hikayesinde mi göreceğiz Uta'yı yoksa Oda'yı boş yere mi gömdük?
-Robin'in, Sukiyaki'nin sözünü kesmesi ve sadece ilgisini çeken konular hakkında soru sorması hoşuma gidiyor. Adamına göre muamele👍
-Hyo Emmi sağlam bir haki eğitimi verirse kimse tutamaz Momonosuke'yi. Kınlara da eğitim şart. Mevcut güçleriyle ülke falan koruyamazlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık