Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni film çıkıyor ve Shanks'la doğrudan bağlantılı film. Doğal olarak manga da Shanks'i gösterip biraz milleti heyecanlandırmak istiyorlar. Bu bölümlerde rakip amiral haricinde kim olsa büyük ihtimal yerden yere vururdu Oda sırf Shanks'a okuyucuya ve izleyiciye iki gösteri yapsın diye. Ama karşıda Amiral olunca Oda herşeye rağmen karizmayı çizdirmemis. Adam dövüş hakkımı sinra kullanacam diyip postasını koymuş gitmiş. Surada Shanks'in karşısında BM olsa üç kere düşmüş beş kere rezil olacak bir aksiyona girmişti bile.
 
Son düzenleme:
Gelen panellere bakılınca farklı bir şey yok gibi. King ve Queen'e de kazık saplayıp besinlerini emmişti. Yaptığı birbirinden çok farklı şeyler değil gibi gözüküyor. Zaten besin emme olayı da tamamen odunuyla alakalı. Saplandıktan sonra savunacak bir durumun kalmıyor.


Yamato savaşmasa bile bu hale getirilmesi ve kendi gücüne güvenmek yerine bizimkileri çağırması rezil bir durum. Sen savaşmasan bile sana bir saldırı yapılıyorsa karşılık verip savunmalısın. Ryokugyu yakalayınca Momo kurtarıyor bunları mesela. Kendi başına da kurtulmuyor.
Başka bir şekilde yakalamış da olabilir. O yüzden bekliyorum diyorum.
 
Spoiler veren adamın fazla suçu yok. Mantıken Aramaki ağır yaralanmış zaten. Hatta meyvesinin özel gücünü kullanıp yeniden doğmasını gerektirecek kadar hasar yemiş.

Bana kalırsa o özelliği göstermek için yapılmış bir saldırı sadece o. Yeteneğini göstermesi için pek çok karakter bu tarz mantıksız durumlara sokuldu seride.
 
Yeni film çıkıyor ve Shanks'la doğrudan bağlantılı film. Doğal olarak manga da Shanks'i gösterip biraz milleti heyecanlandırmak istiyorlar. Bu bölümlerde rakip amiral haricinde kim olsa büyük ihtimal yerden yere vururdu Oda sırf Shanks'a okuyucuya ve izleyiciye iki gösteri yapsın diye. Ama karşıda Amiral olunca Oda herşeye rahmine karizmayı çizdirmemis. Adam dövüş hakkımı sinra kullanacam diyip postasını koymuş gitmiş. Surada Shanks'in karşısında BM olsa üç kere düşmüş beş kere rezil olacak bir aksiyona girmişti bile.

O adadan omuzları dik bir şekilde çıkabilecek 6 kişi var. 4'ü Amiral. Bir tanesi de Mihawk.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık