?, Dedi ve gitti ama derdini anlatamadi Sorun degil olur herkese.
?, Dedi ve gitti ama derdini anlatamadi Sorun degil olur herkese.
Şuan hastaneden bildiriyorum Aramakinin durumu hala kritik. Doktor yaşam şansı yüzde on diyor !!Öyle değil öeehh öhh şimdi bak Montana ve senseye göre ağır hasar demek fasülye tanesi demek gerisine hafif yazıyoruz.
Ben 17 diye hesapladım.Şuan hastaneden bildiriyorum Aramakinin durumu hala kritik. Doktor yaşam şansı yüzde on diyor !!
Adamın bedeni geri dönülemez şekilde deforme olduğu için yeniden doğmak zorunda kaldı hala çizik yok diyorsun.Yıkıcı saldırı Aka'nın Ace'i deşmesi olabilir. Çizik bırakmayan saldırı yıkıcı değil bence.
Momo yamatoyu işe karıştırtmıyor ki arkadaş siz hangi sayıyı okuyorsunuzKaido'nun iki saat yenemediği Yamato ile oyuncak gibi oynuyor adam. Harbbi bu Amiraller çok başka mevzu.
Amiralciler sahte spoiler ayağına unutturmaya çalışsalar da unutmayalım.
Aramaki Shanks'ın sadece hakisinden korkup kaçtı. Bak sadece hakisinden.. Karşısında cismini görse kim bilir ne hale gelirdi.
Kaido'yu yenenlerin olduğu adaya gelip bir de açık açık Kaido olsa gelmezdim demiş üstüne. :d
Eski üçlü bu kadar sıvamıyordu bozuntuya vermiyorlardı yavaş yavaş öğrenecek daha.Amiralciler sahte spoiler ayağına unutturmaya çalışsalar da unutmayalım.
Aramaki Shanks'ın sadece hakisinden korkup kaçtı. Bak sadece hakisinden.. Karşısında cismini görse kim bilir ne hale gelirdi.
Kaido'yu yenenlerin olduğu adaya gelip bir de açık açık Kaido olsa gelmezdim demiş üstüne. :d