Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senle şimdilik dövüşmek istemiyorum demek Oda'nin 1000 kusurluk seride iki karalteri de gommemek için kullandığı bir taktik iste (ne sis yansın ne kebap mantığı) Mihawk-vista, Teach-Shanks, Teach-Akainu, Dof-Aokiji, Fujotora-Zoro ve aklıma gelmeyen birçok kişide örnek vardır. Amiralimiz sapa sağlam durmuş herkesi de deşmiş. Iki gündür laf eden arkadaşlar seri üzgün yine. Bu arada bu kinlar surekli dayak yiyor niye hala harakiri yapmıyorlar
 
Luffy ortada oturması sağ tarafında Zoro'nun oturması solunda Sanji'nin oturması arkalarında Jimbei'nin durması çok güzel bir enstantane.Soğukkanlı kendine güvenen yonko yine aynı güvene sahip sağ ve sol kolları arkalarında onlara yeri geldiğinde abilik yapacak görmüş geçirmiş bir tecrübe.Hiç müdahale etmeden Momo'ya kendini gösterme şansı vermeleri ama olurda işler ters giderse müdahale etmek için kenarda beklemeleri çok güzel sahne.
 
Dövüşü mangada tam olarak bir görelim de o zaman tekrar konuşalım. Dediğin gibiyse eyvallah.
Gelen panellere bakılınca farklı bir şey yok gibi. King ve Queen'e de kazık saplayıp besinlerini emmişti. Yaptığı birbirinden çok farklı şeyler değil gibi gözüküyor. Zaten besin emme olayı da tamamen odunuyla alakalı. Saplandıktan sonra savunacak bir durumun kalmıyor.

Yamato savaşmamış ki.

Amiral aslında fena işler yapmamış bölümde ama yonkou kadar güçlü olmadıkları belirtilmiş ne yazık ki.
Yamato savaşmasa bile bu hale getirilmesi ve kendi gücüne güvenmek yerine bizimkileri çağırması rezil bir durum. Sen savaşmasan bile sana bir saldırı yapılıyorsa karşılık verip savunmalısın. Ryokugyu yakalayınca Momo kurtarıyor bunları mesela. Kendi başına da kurtulmuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık