Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba luffy ve diğerleri çoktan shanksı fark edip bilerek mi bir şey yapmamayı tercih ettiler. Spoiler da bunu gösteriyor gibi
 
Yamato savaşmasa bile bu hale getirilmesi ve kendi gücüne güvenmek yerine bizimkileri çağırması rezil bir durum. Sen savaşmasan bile sana bir saldırı yapılıyorsa karşılık verip savunmalısın. Ryokugyu yakalayınca Momo kurtarıyor bunları mesela. Kendi başına da kurtulmuyor.
Momo elemana savaşma diyor o da dayak yese bile savaşmıyor.
Dediğin kadar abartılacak bir durum değil. Zoro da Luffy dövüşme dediğin dövüşmedi gelen darbelerden de korumadı kendini.

Aramaki güzel iş yapmış ama ağır yaralanma olayı da gerçek değilmiş bildiğin neredeyse tek yiyormuş yani sonuç olarak güzel bir gücü var, toplu düşmanlara karşı da baya etkili ama böyle çiçek oluyorsa o dalı kopartırlar :bilmem:
 
Bir korsan bir denizciye korsanların peşinde olduğu için tatsız diyor ya ne diyim.Dünyanın çivisi çıkmış."Yeni filizler"miş...aynen aynen Kid isid militanı gibi kelle kafa koparırken onun peşinden gitmicek zaten amiral.

Bir de yok yeni çağdan bu kadar mı korkuyorsun demiş.Orda Oda tarafından her şeyin en iyisinin bahşedildiği Lütfü diye bir karakter var.Ben olsam bende korkarım.Shanks'ın karşısında böyle tanrısal bir karakter yok tabii konuşması kolay.

Bu Shanks tam lüle.Hiç karizma değilsin la Shanks.Safi rüzgar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık