Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo güçlendi diye o lakabı aldıysa bu aslında Ace yazar.Çünkü Sabo ile eş güçteydi yaşasaydı o da alev imparatoru olurdu demek oluyor.Ace potansiyeli daha fazlaydı üstelik @Alpamis sen iyi bilirsin.Sabo üstünden Ace son noktasını görebiliyoruz ama ölü adamla diri adamı şu an karşılaştıramayız.
Yine de Ace yazıyor bence. Mera mera sebebiyle Alev imparatoru oldu. Meyve olmasa bu bölüm bu kadar yükselemezdi, yıldızlaştıran Mera olmuş. Potansiyeli bence de daha fazlaydı. Zaten potansiyelden sebep idama sürüklendi. Yaşasaydı Alevlerin Kralı olurdu, Ace. :ehe:
 
Karar vermiş derken ? Female denilen birisine sen şu sun desen ne olur. Yamato hiç bir zaman tınlamadı kaido yu. Oden kadın olsaydı yamato boa dan daha kadın olurdu. Trans falan değil yamato tamamen kişilik ile alakalı. Kaido erkek gibi yetiştirmek istemiş şogunluktan dan olay tamamen oden...
Muhtemelen Kaido erkek istiyordu. Kız da doğduğundan itibaren erkeksin denerek büyütüldü. Kaido gibi babanın elinde yaşadığı travmalar ortada. Kız 8 yaşında kral haki uyandırdı.
Ana da yok garibimde zaten. Bu böyle manipüle edile edile kafayı kırdı. En son Oden'e de hayran olunca artık komple erkeğim diye düşünmeye başladı.
Ben durumunun doğuştan gelmekten ziyade travmalar ve zihinsel manipülasyonlarla olduğunu düşünüyorum.
 
Aklıma bir şey geldi. Teach 2 meyveli. Bir ihtimal 3. bir meyve yeme durumu da olabilir. Acaba Shanks o yüzden mi Teach'e şuan saldırmıyor. Teach 3 meyve yiyince onu öldürecek. Böylece 3 meyve tek meyve olarak en yakındaki meyveye geçecek. Böylece gelmiş geçmiş en güçlü meyve olacak. Shanks de onu yiyecek. Böylece en güçlü haki ve en güçlü meyveyi yemiş olacak. Sonra da luffy ile kapışacak. Luffy ne diyordu, seni geçeceek bir tayfa kuracağım.
Birden fazla meyvenin tek meyveye girdiği görülmüş/duyulmuş bir şey değil. Ek olarak kimse böyle bir riski göze almaz. Yani kimse 3 meyveli bir imparatoru kesin yenerim kafasında olmaz.
 
Yine de Ace yazıyor bence. Mera mera sebebiyle Alev imparatoru oldu. Meyve olmasa bu bölüm bu kadar yükselemezdi, yıldızlaştıran Mera olmuş. Potansiyeli bence de daha fazlaydı. Zaten potansiyelden sebep idama sürüklendi. Yaşasaydı Alevlerin Kralı olurdu, Ace. :ehe:
Ace 4 yılda Ateş Yumruk olmuş.:D Siz Alevlerin Kralı olurdu dionuz.:D Adam Alev İmparator olmuş.:D
 
Bölüm yıldızları konusu açılacak mi? Çok fazla yıldız isim var sonucu merak ediyorum.
Bunlar olmaz:
* Shanks gelip gitti.
* Aramaki güç olarak istenileni verse de karakteri şüpheli.
* Momo ve Yamato öne atıldı ama bir etkileri olmadı

Kazanması gerekenler:
* Sabo Dragon'a denk hale gelip tüm dünyada yüz olmuş. Henüz ne yaptığını bilmiyoruz ama.
* Oda bölümü Sakazuki ile bitirdi. Amiraller için mazeret kabul etmem dedi. Kutsallarla samimi olmadığını gösterdi. Herkese atar yaparak sağlam bitirdi.
 
Ryokugyu tıpkı Karasakal gibi meyveler konusunda oldukça bilgili bir adam.

Momonosuke ile karşılaştıklarında pembe ejderha diye bir meyve yeteneğinin olmadığını farketti hemen.

Acaba Ryokugyu,Momonosuke'nin yapay şeytan meyvesine sahip olduğunu anlayıp hükümete falan götürmeye kalkmasın?

Biz Sabo'yu kurtarmaya gitmeyelim derken inşallah Momonosuke'yi kurtarmaya gitmeyiz.

Luffy lütfen Momonosuke'yi kurtarmaya falan gitme.
 
Sabo'nun yaptıkları da Luffy'de geri kalmaz. Sonuç olarak 2 amiralin olduğu ve dünyanın en güvenli en önemli yerine baskın yapıyor. Az buz mesele değil bu.
Sanki bana çok şey yapmışda yenmişmi amiralleri topuklamış kaçmış Fisher Tiger daha onurlu tüm köleleri serbest bırakıyor en azından Lufyle Saboyu kıyaslamak Lufye hakarettir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık