Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet tabi o da var. Ben de devrimci lobisinden sayılırım aslında. Ama son zamanda şiddetlenen Amiral-yonkou tartışmalarına odaklandığımdan devrimci lobisine yazan artıları yazmayı unutmuşum.


Kızın adı Yamato. Daha en baştan cinsiyetine karar vermiş Kaido. Odenle alakası yok
Karar vermiş derken ? Female denilen birisine sen şu sun desen ne olur. Yamato hiç bir zaman tınlamadı kaido yu. Oden kadın olsaydı yamato boa dan daha kadın olurdu. Trans falan değil yamato tamamen kişilik ile alakalı. Kaido erkek gibi yetiştirmek istemiş şogunluktan dan olay tamamen oden...
 
Sabo hakkında söylenenler resmen ödülünü güncelleme sinyalleri. Tutup da +2milyar falan yapmazlar bari.

Daha önce Ormanadam'ın bir bildiği olabilir düşüncesi ağır basıyordu ama bu bölümdeki kafa yapısıyla eceline doğru gidiyor gibi duruyor.

Shanks neden geldi neden gitti ? Sadece gazete haberine bakarak da söyleyeceğini söyleyebilirdi. Boş işler. Fakat Shanks'ın son karesi hayli dikkat çekici. Öne Piece deyince kudurmuş ite döndü eşkali. Melek misin şeytan mı Shanks ? Anlayamadık.

Beckmann'la ilişkisi bir başka datlı.
 
Ryokugyu neden Yamato'nun haki kullandığına şaşırdı ki?

2 imparatorun düştüğü bir yerde Wano'da haki kullanılmadığını mı düşünüyordu?

Çok garip bir senaryo.Koskoca amiral ol ve 2 imparatorun aynı anda düştüğü bir adaya git.Sonrasında biri sana hakiyle vurup canını yaksın sonrada bunlar haki kullanmasını biliyorlar diye şaşır.
Sanırım orda bir hata var çünkü kınlarda B.haki biliyor.Bence Aramaki Yamato’nun H.hakiyle vurmasına şaşırdı.
 
Hala Kaidonun oğluyum diyor ya

Bu işin esprini biz mi kaçırdık. Niye kız olmasına rağmen oğlan olduğunu yineliyor Yamatonun.
Gerçekten oğlan olabilir mi acaba? Aramaki'den Sanji gibi bir karakter bekleniyordu ama Yamato'yu takmadı bile. Bakalım Nami'ye nasıl bir tepki verecek.
 
1 aylık ara verdi.

Çizim = Aynı rezillikte
Sayfa Sayısı= 13-14'den 15-16'ya çıkarabilmiş sadece.
Bize sunduğu konu= Sabo ve Reverie'de olanlar ile ilgili gene ağzımıza bir parmak bal çalındı sadece son 200 sayı da olduğu gibi. Shanks desen ?? Barto gibi veletlerin peşine düşecek bir karakter mi Shanks ? Hani kafasında şişe de kırsalar sorun etmeyen o adama ne oldu ? Luffy'nin adamını mı öldürecek ? Barto için mi Luffy'i karşısına alacak.

Ya 1100 küsür bölüme geldik adam hala "Sizce Shanks villain mı hero mu ? Öğrenmek için takipte kalın ?" , "Sabo öldü mü ? Öldürdü mü ? Yoksa hepsi düzmece mi ? Öğrenmek için takipte kalın" çekiyor ya

Yaa Oda hazırlayacağın plot-twist öncesi ortama bızırayım. 1 yıl ara versin bu basiretsiz gene bir bok yapamaz.

Ayrıca Aramaki neden bu kadar yerden yere vuruluyor anlamadım. Adam en sağlam plot armor'u olan ekibe daldı ve şimdiye kadar Base Kaido'dan daha iyi iş çıkarıyor.


Bir de Aramaki ve Fuji'nin Marine'in içinden yetişme Amiraller olmadıklarını, meyvelerini ve lakaplarını seçildikten sonra aldıklarını hatırlamak lazım. AKainu, Kuzan, Kizaru taa tuğ-amiralken bile gördüğümüzde meyveleri vardı adamların. Aynı şey değil yani.

Ryogyoku ya da Fujitora'nın beceriksizlikleri Garp, Sengoku, Akainu, Kuzan,Kizaru, Kong gibi asker kökenli, en temelden yetişen Amirallere bir eksi yazdırmaz.

Fujitora ve Aramaki, dünya hükümetine bağlı olan ülkelerden ikisinin ordusunda bulunan isimler. Güçlüler elbette ben Fuji ve Aramaki'yi diğer amirallerden zayıf buluyorum. Zaten Aramaki'nin Sakazuki fanlığı da bunu gösteriyor gibi.

Nitekim Aramaki bile bu kadarını yapabiliyorsa burada yazan bir eksi göremiyorum ben. Haa en az karizmatik ve en az tehditkar Amiral o kesin ancak onun sebebi de bizim tayfamıza dalması. Gergedan'da ne kadar kalın deri varsa, bizim yancılardan ondan 100 kat daha kalın plot armor var yaa bunu artık anlayın :D :D

Ayrıca 10larca yıldır davaya baş koymuş nice uygarlıkları özgürleştirmiş Dragon'u, Sabo sadece bir aksiyon ile sollaması da Oda'nın liyakat fakiri olduğunu bir kez daha kanıtladı. Yazıktır !
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık