Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine de Ace yazıyor bence. Mera mera sebebiyle Alev imparatoru oldu. Meyve olmasa bu bölüm bu kadar yükselemezdi, yıldızlaştıran Mera olmuş. Potansiyeli bence de daha fazlaydı. Zaten potansiyelden sebep idama sürüklendi. Yaşasaydı Alevlerin Kralı olurdu, Ace. :ehe:
Mera Mera falan hepsi bi yana Ace zaten doğduğundan beri korsanlar kralı olma potansiyeline sahip elemandı :a:
 
Momo'nun fight'ı devralması çok hoşuma gitti. Kazanabileceğinden emin değilim ama hatrı sayılır bir hasar bırakır bence Ryo üzerinde. Onun dışında Shanks ve Beckmann'ın sahnesi de oldukça havalıydı.
 
5li çete ile görüşen birisi. Bence işim değişikliği ya da asıl gücü biliyordu. Ben ace için düşünüyorum ama luffy piyangodan çıktı fark etmez. Shanks bu meyveyi verip güçlendirip ortama salacaktı doğrudan olmasada dolaylı planı istediği yere geldi. 2 büyük güç de yok oldu kaldı geriye kadim düşmanı BB. Şuan korsanlik onun istediği gibi şekillendi, denizciler kargaşada, hükumet de devrimcilere iyice savaşa girdi girecek bakalım neler düşünüyor kızıl kafa...
Posteri görünce aklına meyve gelmiş olabilir. Meyveyle alakalı bir mevzuyu Roger tayfası biliyor olsaydı illaki bir gönderme olmalıydı. Tabi sonradan düşünmediyse.
 
Neyle olmuş sanki. Mera ile. :artiz: Yaşasaydı, şu zaman dilimine kadar çok daha fazlasını yapmış olurdu.


Bu çok daha iyi. Alev Tanrısı diyelim. 😍
Herhalde okuma yazma yok birader. Ace temizinden 4 yıl kullandı meyveyi. Olduğu şey Ateş Yumruk. Sabo en fazla 6 aydaki Dressrosa'dan sonra o kadar geçmemiştir Alev İmparatoru olarak anılmaya başlandı. Hala Ace olsa şu olurdu bu olurdu. Aynen hala da dayı oluyor erkek olsa idi.:D
 
Sanki bana çok şey yapmışda yenmişmi amiralleri topuklamış kaçmış Fisher Tiger daha onurlu tüm köleleri serbest bırakıyor en azından Lufyle Saboyu kıyaslamak Lufye hakarettir.
2 amiralin olduğu yerden kaçmak vede operasyonu başarıyla sonuçlandırmak kolay iş değil. Ayrıca Sabo 1vs1'de Aramaki'ye karşı çok üstün sayılabilecek bir meyveye sahip. Orman adam olsunda bakalım köklerinin en derinine kadar nasıl cayır cayır yanıyor. Aramaki'ye anti gibi bir şey Sabo.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık