Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Aşırı Fanlar Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler

Aşırı Fanlık Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler


  • Kullanılan toplam oy
    565
Ya şimdi bana geçmişi tek tek aratma, ben seni bildim bileli böylesin. Kendin de hater olduğunu kabul ediyorken şimdi ona mı uğraşacağım. Sen ve ben biliyoruz ya o yeter. :D

İstersen ararım ve bulurum... :D
Beni bildin bileli böyleysem sebebi belli zaten. Senden öncesi de en fazla 1-1,5 yıllık forum geçmişim vardır. Croco'nun adı bile gelmemiştir aklıma o süreçte. :)
 
İstiyorsa eklenilsin ben sevdiğim karakteri savunmaktan vazgeçmem. Burası var olduğu sürece bende King savunmaya devam edeceğim.
Savun tabi hobi olarak yine savun. Hani ateş vardır tencereyi ısıtır, ateş vardır tencereyi eritir. Sen sevginle tencereyi eritmek üzeresin :flaugh: Az ateşi kıs yakıt pahalı bu aralar.
 
Hahaha kim zavallı acaba? Bak burada ne diyor karşılaştırmaya çalıştığın karakter.
Yani eğer King çöpü 1 hafta da kendini belli bir seviye iyileştiremiyorsa ve dayanıklı değilse bu yine onun sorunu. ;)
Adamın meyvesi başlı başına özel bir zoanken ve zoan olarak kendi yine ek kanatları varken senin bunları demen asıl karakteri daha zavallı bir duruma düşürüyor.
Adam kendini zaten ''Kılıç ustası'' olarak görmüyordu. Sen şimdi gelmişsin adamın kılıcı yok diyorsun. Aramaki de kılıç var ama bak adam kullanmaya gerek bile duymuyor. :S
Ya Allah aşkına gelip burada King ve Crocodile kıyaslıyorsun ve seni ciddiye almamı bekliyorsun. Ne denebilir ki sana, dünya üzerinde kime sorsan senin dediğin şeyi demez gelmiş zavallı diye laf anlatmaya çalışıyorsun. Sana su fobili karakterinle başarılar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık