Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki amirali kapıştırıyorsun 10 gün sürüyor iklimler değişiyor bacaklar kopuyor, iki yonkou'yu çömezlerle kapıştırıyorsun sabaha dövüş bitiyor. Herkesin uzvu yerinde.
Bir Jack'i sabah akşam dövüşüp indiremiyorlar, sonrası geliyor 1 vs 1 de alıyor.
Benim oyunum burada biter.

Şimdi bir amiral geliyor bastığı yer de çiçekler bitiyor, (vurduğun yerde gül biter lafını söyletecek adam) ada'da oldukça kurak bir yer oldu fabrikalar sonrası şimdi sODA bu amiral ile birlikte kurak yerleri ormana dönüştürüp yeşillendirmesin.

Halk adamın karşısında çıkınca tamam bu seferlik gidiyorum diyip tüm adayı yeşillendirip gitmesin. Bu sefer de karakterin karizması çizilir. Ama sODA bu yapar mı yapar...
 
Amiral>Sağ kol için farklı bir şey söyleyeyim. Kata'nın gözlemi kullandıkça zayıflıyordu. Fuji reyiz 7/24 gözlem açık geziyor. Haki problemi yok. :a:
 
Luffy zaman zaman sıvamaya müsait bir karaktere sahip. :/ Yalnız bu zaman o zaman değil. Amirali ezdirmek istemeyebilir Oda, haliyle kısa çaplı bir sürtüşme olabilir yalnız Luffy'yi hiç ezdirmemesi lazım mantıken. Op evreninde elde edilebilecek neredeyse her gücü elde etmiş olmasına rağmen hala amiral karşısında kötü durumlara düşecekse dükkanı kapatıp gidelim. Böyle bir senaryo %100 Oda sıvaması der geçerim, yoruma açık bile değil benim açımdan. :artiz: KK'lığa çok az kalmışken denizcilere yavaş yavaş soğuk duş etkisi yaşatması lazım Luffy'nin, ki yaşatacaktır da.
 
Birkaç sayfa öncesinde Yamato vs Rayleigh tartışılmış. Kaido'dan hallice vücudu ve mistik zoan meyvesiyle Yamato'nun fiziksel güç ve hız konusunda Rayleigh'ten altta kalacağını sanmıyorum. Haki konusunda Rayleigh büyük ihtimalle öndedir ama ikisinde de birbirinde gösterilmeyen hakiler gösterildi. Meyve yönünden Yamato avantajlı; istediği gibi buz kullanabiliyor, dönüştüğü hayvan dolayısıyla çok hızlı ve defansif yetenekleri çok kullanışlı. Kaido'nun karşısında minimum yarım saat varlık gösterdi bu karakter. Sağ kollardan çok ayrı resmedildi. Marco'nun salak Linlin karşısında bile düştüğü durum belli, sırf karakter ölmesin diye yazılmış "sana ruh harcayamam" repliğiyle bu göz ardı edilmesin. Ayrıca Rayleigh çok uzun zamandır pasif bir karakter, Kizaru'nun karşısında "elime kılıç almayalı çok oldu" demişti. Paslanmış Rayleigh'in, Yamato'yu yenebileceğini düşünmüyorum. Prime Rayleigh uzun bir savaş sonrası indirir Yamato'yu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık