Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052: Yeni Sabah

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 292 78.5%
  • Orta

    Kullanılan: 62 16.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düğün sahnesinde bölünmeleri başlamamıştı daha. Sonrasında ise eli eline değmedi kızın. Sadece bir sahnede Puding Sanji'yi öptü.
Banyo sahnesinde ise gizlenmiş olmasına kızdı Nami. Kadın zaten karma hamamda isteyene gösteriyor. Hatta paraya mı bağlasam diye düşünüyordu. Nami'nin Sanjiy'ye tek tepkisi beleşçiliğine. Taciz falan yok.
Bu dükkanı kapattık be roçi. Valla hiç halim yok, başka zamana sözüm olsun:utangac:
 
Kesinlikle bende kapak hikayelerine bakıyordum(teoriler için) bu dövme ve bonsai qgaci ile ilgileniyor onu görünce ilgisi vardır muhakkak diye düşünmüştüm. Hatta Zou'yu temsilen fil bile var. Akainu'nun dövmesi görünsün diye üst bölüm giyinik değil ama Kizaru giyinik. Başka işaretlere gerek bile yok. Misal Kizaru da var kapakta ama onda ne kılıç ne de çiçek dövmesi yok ve bonsai ile de bir teması yok. Burda Akainu'ya özellikle işaret etmiş. Ryokugyu ile olan konuşma da başka bir ipucu oldu.
hiç dikkat etmemiştim. Detayı kaçırmayan arkadaşları tebrik ediyorum. Aka demekki kilit isimlerden biri çıkacak bana göre. Ailesi ile ilgili bir durum olabilir ihanete uğraması vs. Ailesi kıyılmış olabilir veya başka bir şeyde olabilir hikayesi çıkar elbet.
Bence çok iyi bir plot twist olur. Böylece Akainu'nun manyaklık derecesindeki adalet takıntısı Wano'nun geçmişinden gelmesi gibi bir yere bağlanabilir. Kaido'nun Wano'daki zulmüne müdahale edemediği için "mutlak adalet" düşüncesiyle korsanlardan nefret ettiğini varsayabiliriz. Yine böyle düşününce mantıklı gelmeye başlayan bir cümle daha geldi aklıma. Sakazuki bir bölümde Wano'ya isteseler bile müdahale edemeyeceklerini, dünya hükümetine bağlı bir ülke olmadığını söylemişti. Bu sahnede Saka bayağı duygusuz çizilmiş gibiydi ama oldukça durağan bir yüz ifadesi de vardı. Belki hükümete bağlı olmadığı için Wano'ya yardım edemediği için kendini yiyordur içten içe.

Taşlar bayağı oturuyor ya, var mı aklına başka bir şeyler gelen?
 
Kid'in yenileceğini değil, o savaşta kendisinin öleceğini görmüş. Hem orada Kid ile henüz taraf olmamıştı.
Bu durumda kendisini %99 oranında ölecek olarak görse de, onuru nedeniyle taraf değiştirmedi. Çünkü Kaidou ile ilk kez karşılaştığında henüz tarafı yoktu, Onigashima'da ise Kaido'nun tarafındaydı.
Eğer o zaman tarafı yoktu diyorsan anlarım ama eğer tarafı yoksa neden Kidde geri dönmekten bahsetsin ki
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 56)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık