Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052: Yeni Sabah

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 292 78.5%
  • Orta

    Kullanılan: 62 16.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bununla ilgili belirgin bir ipucu verdi mi daha önce Oda? Sen şimdi söyleyince farkettim, Saka'nın dövmeleri, Boss Hyogoro'nun dövmelerine bayağı benziyor. Yakuza boss dövmesi gibi.




Kiraz çiçekler aynı, renkleri de aynı. Üstelik kılıçlarla alakası olmamasına rağmen Saka'nın sağ kolunda kılıç var. Bunu fark eden yegane parlak zekalılar biz değilizdir diye bir bakayım nete dedim. Birkaç kişi daha bahsetmiş bundan. Şimdi böyle düşününce Sakazuki'nin Ryokugyu'ya Wano'ya girerken "GEREKSİZ ŞEYLER YAPMA!" gibi bir uyarıda bulunması daha mantıklı gelmeye başladı. Wano'da olay çıkartmasını istemiyordur belki de.

Biri aydınlatabilir mi şu konuda bizleri?
hiç dikkat etmemiştim. Detayı kaçırmayan arkadaşları tebrik ediyorum. Aka demekki kilit isimlerden biri çıkacak bana göre. Ailesi ile ilgili bir durum olabilir ihanete uğraması vs. Ailesi kıyılmış olabilir veya başka bir şeyde olabilir hikayesi çıkar elbet.
 
Zoro'nun bir azrail işi vardı ne oldu o ya? Sanji'ye söylediği şaka yollu cehennemden bunun için döndüm için miydi o panel bu adam ölmedi mi ya da ucuna gelmedi mi artıkın? O kadar gizem kasıyor ki adam konu açıp, açıklama tamamlama yapmadan bitiriyor :oleyo:
 
Sanji'nin sapıklığı bile meşrulaştırılmaya çalışılıyordu bir ara sanki. Bizde zaman atlaması falan yaşadık herhalde, hayret ortalıkta savunan birileri yok.
 
Benim kastettiğim o değil, Ejderha nın derisi sert olarak biliriz di mi, erişkin bir ejderhanın diyelim daha doğru olsun, ateş meyvesi yedin diyelim insan olarak gezsen bile bir ateşe dokunduğun zaman ateş seni yakmaz meyveyi full kapatma durumu olmadığı için insan formun da yediğin meyveden etkilenir. Ejderha meyvesi yediğin zaman da ister istemez derinin sertleşmesi lazım biraz insan formunda da. Bilmem anlatabildim mi. Babası da yaman adamdı tabi ondanda gelmiştir bir sürü genler ama ileride momo dövüşürken bu meyveden dolayı kazandığı avantaj sayesinde kazanacak.
Bende diyorum ki ejderhanın derisi sert evet ama normal formundayken bir etkisi yok. Aynı durum Kaidou da vardı. Adamın kendi derisi sertti üzerine bir de Ejderha modundayken daha da sert olup vahşetü dehşet oluyordu. Aynı şekilde Koca Ana da da benzer bir durum var. Yine Oden tanıtılırken de bu vurgu yapılıyor. Yetmiyor Momo için de aynı Oden gibisin deniyor. Her şeyi geçtim bu kadar insan bu sertliğin meyveden mi genetik mi olduğunu anlayamayacak bir durumdalar da mı ısrarla Oden’den miras diyorlar. Normal formundayken meyve bir şey katmıyor. Meyveyi de kullandığında daha da fena oluyor işte. Aynı Kaidou misali. Durumun özeti bu…
 
Oda belki ters köşe yapabilir. Bitki meyvesi yerine g kuvveti g kuvveti no mi falan:). O çiçek öylesine bile olabilir. Şunu yapmayı çok sever kendileri;

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık