Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052: Yeni Sabah

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 292 78.5%
  • Orta

    Kullanılan: 62 16.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şey bitti. Tam Tengu gelir Zoro'ya nidai kitetsuyu verir, Ryuma'dan bahsedilir Zoro'nun geçmişini öğreniriz, Ryuma olarak tekrar dirilip dirilmediğini öğreniriz falan derken amiral geldi. İyi pok yedi.
 
İki bölüm sonra son arc başlayacak ise işlerin hızlanması gerekiyor. Bu nedenle ben Ryokugyu'nun çatışmadan ziyade savaş başlatacağını düşünüyorum. Bizim tayfa ile konuşurken Sabo'nun yakalandığını söyleyerek fitili ateşleyecek ve bunu kullanarak tayfanın denizcilerin yeni üssüne saldırmak zorunda kalacaklarını düşünüyorum böylece son savaş başlamış olur sanırım.
 
Madem Kaido için bir saganın sonuna geldik. Biraz fancılık yapayım. :p

Saganın başlamasında rol oynayan Trafalgar Law için ne nasıl yaşanmış olursa olsun her şey istediği gibi sonuçlandı.

Öncelikle PH'da isteklerine ulaşmak için düşmanı zayıflatmaya başladı. Gerek SAD, gerek Ceaser, gerek fabrikalar, gerek ticareti sağlayan Doffy...

Adaya tesadüfen Luffy'nin gelmesiyle kendi rotasının içine hasır şapkaları katarak altında başka sebeplerde bulunmasıyla Kaido'yu indirmek için ittifak kurdu. Kodamanlar için ettiği sözlerle damgasını vurarak PH için istenilenler elde edilince kaba taslak planını anlatmasıyla yeni rota Rosa'yı belirledi. Tayfada ona uydu. Doffy'nin inmesiyle Kaido'nun hedefi olacağını biliyordu. Yanına Luffy'i de alarak bu hedefe ortak çıkarmış oldu. Adaya iniş yapar yapmaz diğer rotayı belirledi. O da Zou.

Zou'ya vararak hem tayfasını elde etti. Hem de Raftel ve kitabeler hakkında bilgi edindi. Hasır şapkalarda kitabe okumasını bilen birinin olması da kendi avantajınaydı.
Wano'ya geldiler. Kaido'ya ters bir saldırı için kınlara yardım ederek sürpriz bozan planını hayata geçirdi. Kaido ve Mom karşısında varlığını hissettirdi. Ve Kid ile beraber bir imparator devirdi. Luffy'de Kaido'yu indirdi.

Cavendish'in Law'a " Doffy'nin inmesiyle ikiniz hedef noktası olacaksınız. " dediğinde Law'ın " İstediğimde buydu " diyerek onu tasdiklemesi... Bu bölümde de Killer'ın " Büyük hedefler haline geldik. " demesiyle yine Law'ın onu tasdiklemesi baştada söylediğim gibi ne nasıl yaşanmış olursa olsun Law'ın istediklerine sahip olduğunu gösteriyor. Bunu başlatan biri olarak tayfası için bir şey diyemem ama kendisinin imparator olmak, hakkıdır.

Şimdi kırmızı poneglif kaldı. Hadi bakalım. :gamyon:
 
Taze Amiral gelsin de Yeni dönem Yonkou tayfasının hışmına uğrasın.

Zoro Sanji kavgasını özlemişim be

Bölüm çok güzeldi, Ödüller açıklansın da bakalım nasıl bir şok yaşayacağız.

Mihawk için heyecanlıyım geliyor gelmekte olan.
 
Eğlenceli bölüm seviyoruz. Ama amiralin tek başına gelmesinin hiç bir etkisinin olmaması lazım bakalım. Bu karaktersiz Gorosei Wanonun kapıları neden kapalı. Zuneshanın ilişkisi falan her şeyi biliyolar ha.
 
Yeşil Boğa için 2 ihtimal var.
Logia veya Zoan ise güneşle beslenir.
Paramecia ise milleti kekliyor. Karnına sebze koyuyordur Dof'un iç organını dikmesi gibi. :)

Bence Zoan çıkartmaz yine. Zoan deyince aklıma hayvan geliyor. Bu adam Logia çıkar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık