Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052: Yeni Sabah

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 292 78.5%
  • Orta

    Kullanılan: 62 16.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryo'nun 3 yıldır yemek yememe mevzusunun, fotosenteze bağlanması ihtimali daha da arttı gibi geldi bana.
Aynen fotosentez yapıyor zaten orman tanrısı. Orada 3 yıl dan da şu çıkarım olabilir bu adam bu meyveye 3 yıl önce sahip olmuş.

Aslında Fuji gibi yeni sahip olmuş meyveye. Gerçi Fuji'nin meyvesi kendisinde mi kılıcında mı o henüz açıklandı mı bilmiyorum.

sODA amiralleri bile Wanolu samuraylar gibi yaptı 2y sonrasına ilginç şekilde.
 
Doğru öyle söyledi ama bu durumda da kendini %99 ölecek olarak gördü ve Kiddin zafer kazanacağını bilse bile ona sürünerek gitmeyeceğini söyledi buradan başka bir çaresi olmadığı sonucuna varabiliriz
Bu durumda kendisini %99 oranında ölecek olarak görse de, onuru nedeniyle taraf değiştirmedi. Çünkü Kaidou ile ilk kez karşılaştığında henüz tarafı yoktu, Onigashima'da ise Kaido'nun tarafındaydı.
 
Puding çoklu kişilik bozukluğuna sahip bir karakter. Yaş olarak da sıkıntılı mental olarak da sıkıntılı biri. Kullanılmaya, manipüle edilmeye oldukça elverişli bir durumda. Karakteri dünyamıza göre değil de kendi evrenine göre değerlendirsek bile elimizde sorunlu durumlar var. Bu kişilik bölünmelerini Sanci'nin yanında da gerçekleştirdi üstelik. Tamamen gizli kapaklı bir durum da değil yani. Buna rağmen olaylar evliliğe gidiyordu.
Sanci'nin o kadın banyosu dikizinden sonra Nami'den şiddet görüyor. Baya rahatsız olmuş yani. Buz gibi taciz olarak değerlendirmekten başka seçeneğimiz yok bunu.
Çapkın'lıktan sapıklığa evrilen bir değişim/dönüşüm geçirdi karakter, maalesef.
Düğün sahnesinde bölünmeleri başlamamıştı daha. Sonrasında ise eli eline değmedi kızın. Sadece bir sahnede Puding Sanji'yi öptü.
Banyo sahnesinde ise gizlenmiş olmasına kızdı Nami. Kadın zaten karma hamamda isteyene gösteriyor. Hatta paraya mı bağlasam diye düşünüyordu. Nami'nin Sanjiy'ye tek tepkisi beleşçiliğine. Taciz falan yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık