Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryukugyu iyi uykuluları CP0'ya çekmiş olma ihtimali, ırgatların 3 günlük oruç muhabbetiyle yükselmeye başladı. Ryukugyuu 3 yıldır orucum diyorsa ve bu terim wano sakinlerine aitse hoş geldin Zoro Father diyebiliriz :) Orucunu da aksam ki festivalde onlarla beraber acacaktir...
 
Son düzenleme:
Muhtemelen kaido ve big mom öldü. Tayfalari da ölmüs olabilir big mom veletlerinden bahsediyorum. Degilse bile artık wci savunmasiz. Peros'ta öldü belki. Helikopter ryokugyu buraya amaç olmadan geldi, belkide yonkou devirenler nasıl korsanlar görmek istedi. Raftel öncesi robin aksiyonu da beklemiyorum açikcasi. Bu arada robin heralde red phonenin kopyasini almakla mesgul. Belki bizimkiler görmeyecek bile amiral. Haftaya ödüller, haberler ve wano'dan gidis bekliyorum. Bir sekilde toparlamasi lazim.

Bize biraz garip geliyor. En azindan yonkou'lara belki ölüm anlari için ya da ayri olarak 1-2 bölüm ayirabilirdi. Tabiki güçleri kalmayan yonkou'larin lava düsünce ölmeleri normal. Diger taraftan wano halkinin parti vs'sini de vermedi. 1 hafta zaman atlamasi bir yandan iyi oldu. Gemiler de tamam ve gitmeye hazirlar.

Ödül olarak saglam seyler bekliyorum. luffy direk yonkou ilan edilcektir. Diger taraftan da law+kid olabilir tek tek vermezler belki yonkou adaylari diye de tanitilabilir.

Bunlarin haricinde dış dünya'da da ilginç seyler bekliyorum. Bakalım neler oldu.
 
150 bölümdür robin de robin diyor herkes. Jinbei bile tayfaya geldiğinde ifade etmişti. Bu kız bu adadan bizimkilerle çıkamayacak anlaşılan:(
İttifağı imparatora satıp, sağ koluna smile yedirten adamla çay çorba muhabbeti yapıyor Kid:d
Aynen orihime sadece içigo-kun diyor aynen :(
Kidin ne kadar ezik bir tip olduğunu buradan anlayabiliriz.
 
"Gorosei: Sınırlar kapalı kalıyor demek. Wano ülkesi hala demir bir kale gibi.



Senden en azından Robin ile beraber dönmeni bekliyorum.

CP0 Ajanı: Tabii ki efendim!

Den Den Mushi: CP0! CP0!

CP0 Ajanı: Bir parazit!

Den Den Mushi: Hey! Çocuklar!

CP0 Agent: Sen kimsin.. Adını söyle

Den Den Mushi: Olduğun yerde kal, kendi yolumda olacağım! "

Ajan olanları anlatmış MJ'ye gidip akabinde Gorosei bu haberleri alıp ajana robini almasını emrediyor dolaylı olarak. Fakat ajan bu görevi tekrar alıp Wanoya gidecekken biri tarafından aranıyor. Olduğu yerde kalmasını söylüyor. İçerden bilgi akıyor birine veya Amiral Ryonun haberi var işlerden. O yüzden olduğun yerde kal diyor bunu diyen Amiral olsa gerek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık