Bittibiri bana kaidoyla luffynin vssinin bitip bitmediğini söyleyebilirmi bölüm okumuyordumda bayadır şimdi spoilerde uyuyor falan diyorda luffye
Bittibiri bana kaidoyla luffynin vssinin bitip bitmediğini söyleyebilirmi bölüm okumuyordumda bayadır şimdi spoilerde uyuyor falan diyorda luffye
Şunu yapan Luffy olsa Luffy'nin karakterine laf edilirdi hemen. Şimdi bahseden bile yok.Abi sen gel Kid Korsanlarına tuzak kur. Tayfanın neredeyse dağılmasına sebep ol.
Dolaylı yoldan Killer'ın Gülücük yemesini sağla.
Kid'in bu adamı gömmesi lazım gömmesi.
Ben bahsettim, kendi adına konuşŞunu yapan Luffy olsa Luffy'nin karakterine laf edilirdi hemen. Şimdi bahseden bile yok.
Görmedim seni ama çok da üstelemedin herhalde.Ben bahsettim, kendi adına konuş
Kid'i de rezil rüsva etti işte Oda. Karakteri falan kalmadı. Savunan da görmedim zaten. Wano, lanetli bir ark.Görmedim seni ama çok da üstelemedin herhalde.
Law'ın tayfa bırak Grand Line East Blue seviyesinde bile değil.Kid'in gene tayfası fena değil ama ciddi olarak Yonko sayılması için adam toplaması lazım.Luffy yonko BB yonko Shanks yonko Mihawk'ın tayfası yok. Bu şartlar dahilinde Law ve Kid'in yonko olarak anılmasında sıkıntı yok bunlara rakip olabilecek geride kalan bütün korsanlardan daha güçlüdürler zaten şu an. Tabi bir kişi fazla kalıyor şu an onu da Kid'e beşinci imparator dedirtip aradan çıkartır Oda. İyi makara olur.
Bepo değil Kid olacak sağ koluLaw yonko olacak ama sağ kolu Bepo...
@Montana'ya yazdım, başka da kime yazalım Kid'in meselesini.Görmedim seni ama çok da üstelemedin herhalde.