Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid tek başına bigmomı alabilir miydi ? Bence alamazdı ama law için endişeliyim. Kid bildigin beleş ünvana kondu.
İkisi yine alamazlar, bomba olmasa işleri yaştı,( bombaya nasıl gitti hala aklım almıyor odanın ucuz senaryosu demekten baska caremiz yok) bomba meseleside Kaidoya yazar, yoksa kingde bigmomu yendi diyebiliriz :)
 
Yani şöyle; her dönemde bir beşinci en güçlü vardı sonuçta. Şu ana has bir durum değil. Hatta Luffy 5.imparator olarak lanse bile edildi ama resmi olarak hükumet tarafından imparator ilan edilmedi. Dörde hep sadık kaldılar şu ana kadar. Denge menge muhabbetlerinden dolayı böyle yapıyorlar sanırım. Belki Lord sistemi kalktığı için bu denge de tamamen bozulabilir.
İmparatoru hükümet mi ilan ediyor ki? Ben öyle bir şey hatırlamıyorum. Bu dördüne Yeni Dünya'da meydan okuyacak biri yoktu Luffy tehdit oldu sadece, bu isimler yeni palazlandı. Eskiden yeni dünyada millet dayağı yiyip GL dönüyrodu. Bence illa 4 imparator olsun mantığı çocukca, Oda böyle düşünür mü bilmiyorum.
 
Gel katıl sende lobimize. Şöyle güzel bir çay ikram ederiz.
Hiçbir karaktere görüşlerimi etkileyecek kadar sevgi beslediğim söylenemez :D. Nefret ettiğim de. Senelerce Mihawk savundum mesela ama bunun Mihawk fanlığıyla alakası bile yoktu. Mihawk tasarım olarak iyidir severim ama o kadar da değil akskdpe.

Neyse yani bu lobicilik işleri ters bana .d
 
Bizim Law ve Kid yonko, Luffy'de beşinci imparator olduysa bundan sonra Luffy'e ben:

Luffy Fasulyedensayılanoğlu! derim.
 
Shimotsuki Ailelerin tipleri zoroyu anımsatıyor. Acaba zoronun tam adı Shimotsuki zoro olabilir mi ? Kimlik gizlemek için roronoa zoro koymuş olabilirler mi ?
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 54)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık