Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bu adam madem böyle kaçan göçen bir adamdı neden öyle yansıttın.Tek başına koca denizlerde geziyor,en iyi kılıç ustası olarak anılıyor,muhatabı olan tek adam Shanks,Mf'de savaşa doğru dürüst girmiyor ufak bir iki güç gösterisi yapıyor orada bile Mf'de kim varsa durup bir izliyor önünü ilikliyor... Bu adamı madem göstermeyecektin,madem namus sözü gibi saklayacaktın,madem tam savaşacak sonunda göreceğiz dediğimiz anda kaçırtacaktın neden bu adamı böyle tasarladın.Yahu 10000 senedir takip ediyoruz seriyi serinin başından beri var olan 2 karakter Shanks ve Mihawk ve seride en az bilgiye sahip olduğumuz adamlardan birisi de gene bu adamlar yav şu arctan sonra bir daha sonsuza kadar görmeyeceğimiz kınlar bile bu adamlardan daha çok çizildi.Bu konuyu bir türlü anlayamadım neden saklıyorsun böyle iki kaliteli malzeme var elinde sadece Shanks'tan veya Mihawk'tan başlı başına bir arc çıkarabilirsin ama sakladın adamları.Lanet seri bitecek hala inatla ısrarla saklıyor kaçırıyor,bir köşede bekletiyor.O kadar olay oluyor,dünya değişiyor tüm bunlar olurken Shanks'ı bir köşede oturtuyorsun,Mihawk'ı başında amiral bile olmayan donanmadan kaçırtıyorsun bıktırdın iyice...Hancock'un sümüklü Coby mi Cody mi ne karın ağrısıysa ona yakalanmasına girmiyorum bile oraya girersem ağzımı bozarım banlanırım...
 
Zaten sıvadı iyice. Bir de üstüne BB gelirse Luffy de ölemeyeceğine göre bir vs çıkaramaz, çıkarsa da mecbur Luffy yenecek, daha da sıvamış olur. O yüzden ben de BB konusunun sahte çıkacağını düşünüyorum.
 
Üfff şimdi Mihawk görününce de denizci kesmekten sıkıldım kaçtım falan der şimdi. Inşallah öyle birşey olmaz. Ya kaçırtma Soda yada şu lafı söyletme.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık