Örselediler bizi kardaş, canımızı yaktılarSen çarşafla uyuyorsan ocaktan atılmalısın
Örselediler bizi kardaş, canımızı yaktılarSen çarşafla uyuyorsan ocaktan atılmalısın
Yav ben tartışma çok sevmiyorum.Şimdi bir saat tartışmayalım kimsenin fanı da değilim.Ne demek istediğimi sen de anladın ama canın boş muhabbet istiyor bana sardın galiba.Adam meydana çıkınca herkes bir durup baktı mı baktı her hareketi ortama girişi mangaka tarafından dikkat çekildi mi çekildi.Alalade bir adam değil işte onu anlatmaya çalışıyoruz fanart manart diyorsun sabah sabah...Yav Mihawk'ın karşısında kim önünü iliklemiş yav? Yine anime mi izlediniz fanart mı gördünüz ne oldu?
Bünyen zoro fanı olmaya uygun değilmiş napalımÖrselediler bizi kardaş, canımızı yaktılar
Her neyse de Lütfü fanı olmaktan iyidirBünyen zoro fanı olmaya uygun değilmiş napalım
Kaido vs Oda çok çekişmeli olmuştu... Mihawk'ın da en az Kaido kadar çekişmeli bir mücadele ortaya koymasını bekliyorumBu iyi haber değilki Oda kimi çizse madara ediyor hiç iyi haber değil hemde
Bu arada Mihawk'ı severim.
Ben sana zaten tartışmak için söylemedim. Sen herkes ona dikkat kesiliyor demişsin. Ben de sana yok öyle bir şey diyorum. Sadece yanındaki Doflamingo bak hemen yanındaki Dof savaşacak mısın gerçekten diyor ona. Bütün herkes ona dikkat kesildi gibi bir şey yok. Hatta hemen yanında Moriah ilgilenmiyor bile. Sen anime etkisinde kalmışsın.Yav ben tartışma çok sevmiyorum.Şimdi bir saat tartışmayalım kimsenin fanı da değilim.Ne demek istediğimi sen de anladın ama canın boş muhabbet istiyor bana sardın galiba.Adam meydana çıkınca herkes bir durup baktı mı baktı her hareketi ortama girişi mangaka tarafından dikkat çekildi mi çekildi.Alalade bir adam değil işte onu anlatmaya çalışıyoruz fanart manart diyorsun sabah sabah...
Mihawk'ın yonkou ligi olduğunu düşünüyorum ama O MF'de herkesin duraklayıp Mihawk'ı izlediği sahne Noncannon, mangada yok.Yav ben tartışma çok sevmiyorum.Şimdi bir saat tartışmayalım kimsenin fanı da değilim.Ne demek istediğimi sen de anladın ama canın boş muhabbet istiyor bana sardın galiba.Adam meydana çıkınca herkes bir durup baktı mı baktı her hareketi ortama girişi mangaka tarafından dikkat çekildi mi çekildi.Alalade bir adam değil işte onu anlatmaya çalışıyoruz fanart manart diyorsun sabah sabah...