Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji & Roronoa Zoro vs. Eustass Kid & Trafalgar D. Water Law

Sanji-Zoro vs Kid-Law kazanan?


  • Kullanılan toplam oy
    208
La oğlum gidin dikkat edilmesi gerekenleri de sallayın normalde kid law yonkou indirmiş elemanlar zoroyu sanjiyi falan harcarlar anında
 
Law ve Kid güçlü tamam da… Zoro dan güçlü değiller… Zoro ileri seviye kral haki açtığı an o iş tamamen bitti. Ayrıca Yonko’ya iki kişi daldılar ve tamamen kendi güçleri ile indirmediler. Bm aşağıya düşerken hala kendindeydi… o bombalar yüzünde patlamasaydı geri gelip yerdi bunları… ayrıca her zaman dediğim gibi… Zoro-Kid vs Bm ya da Zoro-Law vs Bm yap sonuç daha iyi olur… o yüzden bunların Yonko dövüşü tam mantıklı bir kıstas olmuyor Zoro için. Bm’ye daldılar çünkü bizim tayfadan başka tayfalarında şanı yürümesi lazımdı. Kısacası bu ikilinin… Zirve güç olarak bahsedilen güce sahip bir adamdan güçlü olmaları komik olur… :d
 
Zoro saldırdığında law sanji’yle yer değiştirir. Zoro sanji’yi indirir.

Kidd zoro’ya ve kılıcına farklı mıknatıs kutupları vererek kılıç tutmasına engel olabilir. Kılıcı çekme özelliğinden bahsetmiyorum bile.

Law da o kılıçları uzaklara gönderebilir.

Sanji’nin sert derisinin anlamı yok. Rakip içten hasar veriyor.

Law zoro’yu uzağa gönderse zoro yolunu bulana kadar sanji’yi indirirler. Çatıda da bunu big mom’a planladılar hakisi yüzünden işlemedi.

Kidd&Law’ın bol bol avantajları var. Bi de takım savaşında Law’ı +5 sayın. Rakibi ışınlayamıyorken bile çok iş yapmıştı burda beyin ameliyatı yapar.
 
Zoro Enma'lı ise Kidd ve Law az da olsa zorlanarak kazanır. Zoro Enmasız ise Kid ile Law çok fazla zorlanmaz. Kolay olur demiyorum ama Big Mom zorluğu olmaz. Ortamsı bir zorluk olur.

Sanji zaten fazla aşağı kalmış bu seviyede... Enma 'nın varlığı ve yokluğu Sanji'ninkinden daha belirleyici maalesef :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık