Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051: Wano Şogunu Kozuki Momonosuke

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 222 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 95 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 60 15.9%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral hep kendini başkaları için feda ediyor… Moria arc da Luffy ve tayfa için… şimdi de çatı dövüşünde Luffy-Kid-Law-Killer ve Wano için… adam öyle bir karakter ki… sırf savaşı kaybetmemek için… kendini iki yonko saldırısının önüne attı… irade şov derler buna… hatta bu yeterli olmaz… o yüzden beton yetmez derler…:a:
Adamın uyuması bile tayfası için reis :D
 
Hangisi gerçek anlamadım ki, böyleyse kendinde de var iması çıkar.
Sözün altında yatan bir şey var mıdır, bilemem. Ray'in kullanmasına da kendini hiç bozmadan rahat tepki veriyor. Bir ima ise eğer o bile güzel. Luffy'e söylediği söz için atmıştım oysa ki konu nerelere geldi. :dd.d :rolleyes:

One Piece manga çevirisi denince bir güncel Viz çevirisi (şu anki çevirmen Stephen Paul Punk Hazard öncesinden beri resmi olarak çeviriyor) ve cnet128 çevirisi akla gelir. Cnet128 bazen önde bile kalabilir. O yüzden alternatif dedim zaten. Bu ikisinden biri tereddütsüzce tercih edilebilir.

One Piece'in zaman atlaması öncesi orijinal İngilizce çevirilerinde feci sıkıntılar var. O yüzden zamanında çeviri tercihi için bayağı aramıştım alternatifleri. Bunun tartışmalarını da forumda çok yaptık, cnet128 korsanfan veya Stephen Paul korsanfan yazarsan Google'a, bayağı hararetli tartışmalar görebilirsin :D.
Güvenebiliriz öyleyse. Zaten anlamsal olarakta benzerler. Alternatif çeviri için teşekkür ederim. :rolleyes: Uygun bir zamanda dediğin şekilde bir aratır bakarım, googleda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık