Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Eustass Kid vs. King

Dövüşü Kim Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    268
Manga sayfaları da zaten Kid King'i donundan asar. Ne yaşıyon be biraderim.
Gemiyi uçurumdan atmasına King vs BM ve tayfası de, 2v1 atmasına rağmen savaş dışına düşüremedikleri Marco'yu tokatladı de, o da kesmesin BM saldırıları gülerek karşıladı de. Ben Kid'in kolay yenedeğini düşündüğümden donunda sallar deyince troll olsun. :d

Buyur manga sayfaları da burada.
Aynen, adeta kahka tufanı.

Bak gülerek karşılama böyle oluyor. :d

 
King ve Queen Marco ve gen uyanışından önceki Sanji'yi patır kütür tokatladı. Kid bu ikisinden güçlüyse Marco ve o zamanki Sanji'den çok daha güçlüymüş demek ki.
Marco diğer ikisiyle de bir süre tek kapıştı, Sanji de Queen'e rakibin benim dedi. Marco yıldızlar sahnede demeden önceki dövüşler hep tadımlık şeyler.
 
Marco diğer ikisiyle de bir süre tek kapıştı, Sanji de Queen'e rakibin benim dedi. Marco yıldızlar sahnede demeden önceki dövüşler hep tadımlık şeyler.
Tadımlık mı :D Marco yere yapışmıştı pert olmuştu kanlar içindeydi. King Queen vs Marco Sanji oldu da yendi adamlar. Zoro gelmese yenilmişlerdi.
 
Ah be dostum @King

Tinerci lobisinin ağına düşmüşsün. Bir şekilde seni tetikleyip yanlış zamanda konuyu açtırmışlar. Montana sana iyi niyetle yaklaşır gibi yapıp "Kid vs King aç kesin seninki yener" diye yem attığında asıl hedefinin Kid'in itibarını seninkini ezdirerek toparlatmak olduğunu söylemiş ancak vakti geldiğinde böyle bir konu açarsan Alberto'nun yüzü güler demiştim. O vakit bu vakit değil. Alberto forumun gözünde babet köpeği kıvamında şu an. Forum ensesine basıp ayakkabı tabanı koklatmış gene. Üzüldüm.

Dövüşü ciddi bir şekilde yorumlayacak olursam, Op evreninde birbirine yakın güçlerdeki karakterler arasında seri içerisinde daha büyük önemi, ağırlığı olan ve gelişime açık olan karakter hangisiyse o kesinlikle yener. Bu işin temel matematiği budur. Law'ın sağ kolu artık herhangi bir sağ kola kaybetmez. Alberto maalesef bu vsyi de kaybeder.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık