Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy nasil yamato yu tayfaya almayacak yamatonun ace ile gecmisi var yamato mutlaka tayfaya katilacaktir ace ile denize acilamadi ama luffy ile acilacaktir
 
Yamatoyu kabul etmez luffy çünkü yamatonun gemide bir görevi olmayacak. Ama yamato kendisi tek başına denize açılabilir. Çok iyi meyvesi var. Cp0 üyeleriyle kapışsa çok iyi olur. Ağızlarının payını verir, zoana karşı zoan. Şimdi düşündüm de yamatonun hiç bir vasfı yok vasıfsız. Adı zaten gemi adı, kesin wano denizcilerinin kaptanı olur. Wano kapılarını dış dünyaya Yamato(kun/chan) ile açar.
Robinin gemi de ne gorevi var franky geldikten sonra usopp a görev kalmadi zoro nun hala bir gorevi yok bu ne saçma bir argüman ya
 
Olur zaten orası sıkıntı değil. Ama 20 yaşında bu gücünde meyvesiz olması absürt gözükebilirdi.
Serinin dinamiklerine göre şu anda da absürt zaten. Ama hikayeyi ona göre işleyecekti. Çocukluğunda daha çok zorlandığını daha çok geliştiğini küçük yaşlardan itibaren haki öğrenip kullandığını falan gösterecekti. Yedirirdi bir şekilde. Her şey aynı işlenip meyvesiz olacaktı derseniz hikayeye haki eğitimi alıp başlaması gerekirdi. Çünkü çok yerde meyvesi sayesinde hayatta kaldı.
 
Anlamadığım bir şey var:

Paylaşılan fotoğrafta Momo bulunuyorsa neden Momo'nun sol kulağında Zoro gibi üç küpe var? Çocukken yoktu bu. Ne ara bu oldu?

Daha önemli soru bu niye oldu?
 
Germa çocukları tamamen kaçtı mı acaba adadan şimdi? Bu kadar kolay olmaması gerek.

Genelde kapak hikayeleri kaç sayı sürüyor?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık