Yamato > Sanji denilen günleri de unutmayacağız. Jinbe 2 vakası geliyor.Yamato da kral haki var diye yamato>>zoro denilen günler unutmadık
Yamato>>sanji
Yamato > Sanji denilen günleri de unutmayacağız. Jinbe 2 vakası geliyor.Yamato da kral haki var diye yamato>>zoro denilen günler unutmadık
Yamato>>sanji
Evet, Kral haki p-up'u öncesi Luffy'den de güçlüdür diyordum.Sen öyle bir şey iddia ettin mi peki ?
Madem öyle bir şey iddia ettin nasıl bunu ''eksik ve yanlış bir söylem sayılmazdı'' söyleyebiliyorsun arkadaş yaEvet, Kral haki p-up'u öncesi Luffy'den de güçlüdür diyordum.
Kral hakiyi saldırılara ekleyebildiği için tayfadaki herkesten güçlüdür diyordum. Yani bunu kral hakiye bakarak söylemek eksik veya yanlış sayılmaz demişim işte..Madem öyle bir şey iddia ettin nasıl bunu ''eksik ve yanlış bir söylem sayılmazdı'' iddia edibiyorsun arkadaş ya
Ne anlamamazlıktan geldin yav, sen söylüyorsan eksik ve yanlıştır diyorum işteKral hakiyi saldırılara ekleyebildiği için tayfadaki herkesten güçlüdür diyordum. Yani bunu kral hakiye bakarak söylemek eksik veya yanlış sayılmaz demişim işte..
Mistik zoan ile beraber amirallere kök söktürür oldu işte karakter. Oran-orantı bu bende:d
ulan hakkaten anlamamıştım he..Ne anlamamazlıktan geldin yav, sen söylüyorsan eksik ve yanlıştır diyorum işte