Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro 3.lüğe düşer.
Yalnız çok taş gibi tayfa oldu cidden hasır şapkalar
Evet açıkçası Jimbei'ninde katılımı ile beraber çok güçlendi bu doğru ama bana göre yamatonun katılması güç dengesinde değişime sebep olmayacaktır.
Benim kişisel düşüncem şu anki tayfa içerisindeki güç dengesi şı şekilde olacaktır. Ancak hikayenin en başına döndüğümüzde luffy sanırım 9 kişi yeterli olacaktır diyordu. yani Yamato Oden'nin yaptığı gibi dış dünyayı görüp geri gelecek şekilde olacaktır diye düşünüyorum.
1. Luffy
2. Zoro
3. Sanji
4. Yamato
5. Jimbei
6. Franky
 
Istemesem de yamato’ya falan hadi eyvallah da yani momo en iyi shogun falan fkfkdkkf hayir sifir yazarlik var adamda. Birine en guclu dendigi zaman degil en guclu oldugunu okuyucuya gecirince iyi yazar olursun. Momo en iyi, guclu falan fkdkdkkd
 
Yamato güçsüz demiyorum ki. İkisi de sağ kol üstü karakterler. Zoro bir tık daha güçlüdür. Sağ kolu 5 dakikada harcayacak güce ulaştı son güçlendirmeden sonra. Amiraller bile bunu yapamaz. Zaten olur da Yamato tayfaya gelirse Zoro'nun ağırlığını görürsünüz acele etmeye gerek yok.

Ayrıca Big Mom'ın saldırısından kalkan karaktere Yamato nasıl tek atmış oluyor? Karakter zaten yaralı. Tek atma mantığınızı anlayamadım gitti. Bizim bildiğimiz tek Bellamy'nin yediği gibi olur.
Karakter yaralı değildi. Yamato, herkesten önce vurdu karaktere. Big Mom saldırdığında yaralıydı.
 
Kaido'yu şuan meyvesiz yenebilir miydi saf hakiyle? Zaten hakiden yana geri kalır yanı yok fazla.
Garp'ın alabileceğini düşünebiliyorsan Luffy de alır işte yav. Senaryo bu şekilde gelişmezdi belki, 25 yaşında falan çıkardı karşısına ama önünde sonunda zirveye oturacak bu çocuk.
 
WCI arktayken güç dengesi
Yamato>jinbei>luffy>zoro şeklindeydi.
O esnada yamato saldırılarına h. Haki eklemeyi kullanabiliyordu. Mistik zoan türü meyvesi, oldukça yüksek dayanıklılığı ve kral hakisi vardı.
Jinbei üst düzey silahlanmayı kullanabiliyordu, üst düzey balıkadam karatesi teknikleri kullanabiliyordu ve oldukça sağlam savunması vardı.
Arc sonunda luffy geleceği görme power up'ı alınca sıralama şu şekilde oldu:
Yamato>luffy=jinbei>zoro
Luffy ileri seviye silahlanmayı öğrenince
Yamato>luffy>jinbei>zoro
Luffy kral hakiyi saldırılarına eklediğinde
Luffy=Yamato>jinbei>zoro
Zoro ilk kral haki açtığında
Luffy=Yamato>jinbei=zoro
Zoro kral hakiyi saldırısına eklediğinde
Luffy=Yamato>Zoro>Jinbei
Luffy uyanış açtığında
Luffy>Yamato>Zoro>Jinbei
Şeklinde güncel güç sıralaması. Burda yamato ve zoro arasında tartışma var. Yamato kral hakiyi saldırılarına istediği gibi ekleyebiliyor ve yarım saat boyunca gayet bilinçli şekilde dünyanın en güçlü yaratığına karşı savaşırken kral hakisini açıp kapatabiliyor. Zoro ise neyi var neyi yoksa saldırısına ekleyip kral haki açtı ve saldırısına ekledi sonunda da bitkin düştü. Zoro şu anda kral haki kullanımında yamatonun gerisinde. Eşit dahi desek yamatonun meyvesi sayesinde kazandığı dayanıklılık ve hız çok fazla zoro kral hakide ustalaşıp ileri seviye silahlanma hakisini de açarak yamatoyu geçecektir bir sonraki arc. Ancak şu an malesef gerisinde. Jinbei de ilk davet aldığında luffyden bile güçlüydü katıldığında luffy ile eşitti şu anda zorodan güçsüz, sanji ile eşittir. 1, en geç 2 arc içinde sıralama eski monster trionun zirvede olacağı şekilde düzelecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık