Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baştan beri süre gelse hani belki bir ihtimal ama yüksek olasılıkla hayır. Meyveler hiç şüphesiz çok büyük güç veriyor. Katkıları yadsınamaz.
Hani Garp gibi bir şey olurdu mantıken ama onu da G4 formuyla yapıyor zaten. Ama G4 bile Kaido'yu yenmeye yetmiyordu. Uyanış olmasa Luffy o seviyeyi 30 yaşında falan görürdü.
 
1) Kendinde güvenmiyor demedim, tek yediği adam ve ekibine karşı savaşmak için Hükûmet'in 3 önemli mekânından birine gidiyor. Bunu kimse yapmaz.
2) Luffy, Robin'in güçlü olduğunu biliyor. Buna rağmen Hükûmet'ten ne kadar korktuğunun farkında, bu yüzden savaş ilan ediyor. Hükûmet'in gücünün de farkında, merak etme. Dedesi bizzat Denizci kahramanı, daha önce amiralle de karşılaştılar.
3) Luffy, Enel'in karşısına "elektrik, lastiğe etki etmez" diyerek mi çıktı sence? Saçmalıyorsun.
4) Luffy istemese çıkarmazdı onları hapisten.
5) D. iradesinden bahsetmiyorum, D. iradesi denilen konsept balon. Luffy'nin bireysel iradesinden bahsediyorum.
Diğerlerini boşver de sence Luffy elektrikten etkilense ne olurdu? Kendisinin ve diğer hiçkimsenin Enel'e dokunamadığını ve herkesin patır kütür döküldüğünü görünce Amirale rahmet okur, keske Amiral gelseydi deyip topuklardı, bu kadar net yani. Bu çocuğun daha önce çaresiz kalıp kaçtığı kabak gibi Sabaody sahnesi varken, WCI da BM den it gibi kaçarlarken Enel'in elektriği etki etseydi duman bulutundan aşağı atlarlardı, düşen ölmüyor sonuçta, kafaları şişerdi biraz ama kalsalar hepsi mefta olurdu. :)
 
Yamato'nun kafaya yediği saldırıyı, Zoro kafasına yese neler olur sen de bir onu düşün. Biri savunma, diğeri saldırı ağırlıklı bir karakter. Salt biri üstünden tartışarak diğerini zayıf gösteremezsin. Ha, Yamato'nun saldırı gücü de az değil, Zoro'ya yakındır gayet. Big Mom'ın saldırısından bilinçli kalkan Ulti'ye tek atan karakter Yamato. Kaido'nun ateşine denk buz püskürten, Kaido'yla denk gürz tokuşturan bir karakter.
Yamato güçsüz demiyorum ki. İkisi de sağ kol üstü karakterler. Zoro bir tık daha güçlüdür. Sağ kolu 5 dakikada harcayacak güce ulaştı son güçlendirmeden sonra. Amiraller bile bunu yapamaz. Zaten olur da Yamato tayfaya gelirse Zoro'nun ağırlığını görürsünüz acele etmeye gerek yok.

Ayrıca Big Mom'ın saldırısından kalkan karaktere Yamato nasıl tek atmış oluyor? Karakter zaten yaralı. Tek atma mantığınızı anlayamadım gitti. Bizim bildiğimiz tek Bellamy'nin yediği gibi olur.
 
Usopp koca Wano Arc boyunca ne yaptı.Geri kalan tayfa üyeleri iyi yada kötü bişeyler yaptılar.Babası gibi bir yonkou tayfasında artık.Ama gel gör ki Arlong bile tekler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık