Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato Sanji'den net güçlü tartışmaya bile gerek yok. Kral haki öncesi Zoro'dan da üstün. Şimdiki Zoro ile yakındır.
 
Şimdi Sanji'nin Yamato'dan güçsüz olduğunu söyleyecek kadar ileri giden bi tayfa var. Onlar için bir iki şey diyeyim çünkü şu an Yamato bi kral hakisi açtı diye neler yaptınız. Tamam olsun ama şu an sanjideki power up ı göremeyecek kadar kafayı yemiş kişiler var. Sanji yi gözlem hakisiyle göremiyoruz görünmez zannetmişti queen. İskeleti o kadar güçlü ki mavi aleve bile dayanabiliyor. İyileşme gücünden bahsetmiyorum bile. Ayrıca tüm kemikleri kırılmıştı. Ona rağmen queen ile dövüştü yendi ve ilk kalkan o oldu. şimdi 20 yıldır Oda'nın çizdiği birini itip 1 yıldır g9rdüğünüz yamato'yu övmeye devam edin siz. Ama şunu unutmayı eğer sanjiden güçlüyse zoroyu çok rahat geçer. Bunu kabul etmiyosa cidden toxic sin başka bişi demiyorum.
Ben bu kardeşimi sonuna kadar destekliyorum. Bu kardeşimize yapılan yanlış tüm Sanji fanlarına yapılmış sayılır.
 
Oden Roger'ın değil WB'nin tayfaya falan da girdi. Fark etmiyor yani. Kadın Kaido ile kafa kafaya dövüştü yarın saat küçültmeye gerek yok.
Gördüğümüz üzere Oden ve Yamato ile yaptığı dövüş değil, oyalanma veya dalga geçme gibi bir şeymiş.

Luffy dövüşü devamında gördük nasıl bir şeymiş Kaido
 
Yamato ile Sanji mi kıyaslanıyor cidden mi.Yamato meyve kullanmadan döver la sanjiyi.Sanji kim.Cidden Mangayı tersten okuyorlar bazıları
 
1- Lucci'den tek yeme olayı E. Oda'nın her arc yaptığı seriyi uzatmaya yönelik saçmalık silsilesi. Sonrasında G-2 ve G-3 e güvenerek saldırdığı belli oluyor.
2- Luffy'ye hükümet desen, yenir mi diye cevap verir. Hadi şuraya saldırıyoruz desen tamam der. Hükümete savaş ilan etme olayı boş. :)
3- Tanrı denen adam Luffy'e dokunamıyordu. Luffy tamamen meyve yeteneğine güveniyor orda. Aksi olsa Sabaody'de topukladığı gibi topuklardı gökyüzü adasından.
4- Luffy adam toplamadı, diğer mahkumlar Luffy'i izlemek zorunda kaldılar. Tek gemi var ve Luffy ile Jinbei MF'ye gidelim diyorlardı, mecbur kaldı geri kalanı.
5- D. İradesinin hikaye olduğu Nika ile tescillendi, retcon yedi, D. yerine meyvenin iradesinin olduğu ve aktarıldığı ortaya çıktı. O yüzden çok da şeetme istersen. :)
1) Kendinde güvenmiyor demedim, tek yediği adam ve ekibine karşı savaşmak için Hükûmet'in 3 önemli mekânından birine gidiyor. Bunu kimse yapmaz.
2) Luffy, Robin'in güçlü olduğunu biliyor. Buna rağmen Hükûmet'ten ne kadar korktuğunun farkında, bu yüzden savaş ilan ediyor. Hükûmet'in gücünün de farkında, merak etme. Dedesi bizzat Denizci kahramanı, daha önce amiralle de karşılaştılar.
3) Luffy, Enel'in karşısına "elektrik, lastiğe etki etmez" diyerek mi çıktı sence? Saçmalıyorsun.
4) Luffy istemese çıkarmazdı onları hapisten.
5) D. iradesinden bahsetmiyorum, D. iradesi denilen konsept balon. Luffy'nin bireysel iradesinden bahsediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık